Perhejuhlat - Järjestä täydelliset juhlat - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Perhejuhlat

Onko aika juhlistaa koulutaivaltaan päättävää nuorta aikuista vai kenties viettää isoäidin 80-vuotissyntymäpäivää? Perhejuhlia on monenlaisia ja Happensin kautta niiden järjestäminen on vaivatonta. Etsi tila, pitopalvelu ja tekemistä perhejuhliin ja lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä samalla kerralla.
Happens tarjoilut joutsela

Erilaisia perhejuhlia on olemassa yhtä paljon kuin on juhlijoitakin. On rauhallisia juhlijoita, puheita pitäviä juhlijoita, railakkaita juhlijoita, aktiviteetteja rakastavia juhlijoita ja sitten on sellaisia, jotka haluavat perhejuhliin ripauksen kaikkea tätä! Happensin kautta löydät helposti juuri teidän perhejuhliinne sopivan juhlatilan, pitopalvelun ja aktiviteetit. Nappaa alta parhaat vinkit ja aloita juhlien suunnittelu heti.

Aloitetaan juhlatilasta

Happens.fi on jokaisen perhejuhlia suunnittelevan uusi suosikki työkalu! Kuten sanottu, erilaisia perhejuhlia on olemassa yhtä paljon kuin on juhlijoitakin – ja yhtä paljon kuin perheenjäseniäkin! Onko tarkoitus juhlia aikuistumisen kynnyksellä olevaa ylioppilasta, ensimmäisiä pyöreitä viettävää 10-vuotiasta, vanhempien 30-vuotishääpäivää vai nuoren parin tuoretta kihlausta? Valikoimastamme löydät jokaiseen tilaisuuteen ja budjettiin sopivan juhlatilan.

Tilaa miettiessä kannattaa rajata etukäteen tietyt raamit, jotta sopivan juhlatilan etsiminen on mahdollisimman sujuvaa. Juhlatilan valintaan vaikuttaa haluttu sijainti, vierasmäärä ja tietysti budjetti. Vierasmäärän lisäksi kannattaa miettiä juhlatilaa sen mukaan, ovatko kaikki vieraat jo aikuisia vai onko mukana esimerkiksi leikki-ikäisiä lapsia. Jos vieraista monilla on lapsia, ehkä anniskeluoikeuksin varusteltu tilausravintola ei ole paras paikka perhejuhlille. Erilaisia vaihtoehtoja on pilvin pimein, tutustu juhlatiloihin alta.

Juhlatiloja intiimeihin perhejuhliin

Onko tarkoitus kutsua paikalle vain läheisimmät sukulaiset perheen lisäksi? Tai ehkä vain oma perhe isovanhempineen ja jälkikasvuineen? Happensin valikoimasta löydät kotoisan tunnelmallisia juhlatiloja, joissa perhejuhlat voi järjestää vaikka vain kymmenellekin henkilölle. Täydellinen juhlatunnelma ei katso tilan kokoa tai osallistujamäärää, etenkin kun kyse on rakkaasta perheestä!

Juhlatiloja suurempiin kokoontumisiin

Onko tiedossa valmistujaiset, rippijuhlat, 30-vuotishääpäivä tai kenties 60-vuotisjuhlat? Mikäli tarkoitus on juhlia koko suvun kesken, tarvitaan jo asteen isompi juhlatilakin! Modernia tyylikkyyttä, maalaisromantiikkaa luonnon äärellä, meren tuoksua vai hulppea juhlasali terasseineen? Löydä juuri teidän perheellenne sopiva juhlatila!