Härmän Rati - Juhlasali - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
12-100Myyntitakuu alk. 750€

Härmän Rati - Juhlasali

Raikas, Avara, Tunnelmallinen, Idyllinen. Pisteenä iin päällä Rati sijaitsee kaupungissa ja samaan aikaan maaseudulla – vaikuttavat maisemat, joihin on helppo saapua! 

Kaipaatko juhliisi ripauksen nostalgista tunnelmaa?

Härmän Ratin liki satavuotiaat hirsiseinät ja perinteitä mukaileva sisustus inspiroi ja luo ikimuistoiset puitteet juhliesi järjestämiseen. 

Pääsalissamme pääset seurustelemaan suuremmankin juhlaväen kanssa! Yhtenäisessä salissa juhlit kerrallaan jopa 100 vieraan kera ja satoi tai paistoi, kauttaaltaan lasitettu terassi kutsuu vieraita luokseen – etenkin silloin, jos vaikkapa upea hääpari vihitään terassilta avautuvissa kauniissa maisemissa. Näissä näkymissä otettuja hääkuvia ihastelette vielä vuosienkin päästä!  

  • Cocktail tai buffet -tyyppinen tilaisuus 100 henkilöä 
  • Istuva illallinen 40-60 henkilöä

Kokoukset 

Jos ei täällä mieli irtaudu hetkeksi työasioista, niin ei missään! Juhlien lisäksi pääsalissa järjestetään tehokkaita ja tyylikkäitä kokouksia. Kaikki tilamme ovat esteettömiä ja niistä löytyy nykyaikainen kokoustekniikka. Luonnonläheisessä ympäristössä, Tuusulanjärven kulttuurimaisemissa rentoudut niin työn kuin juhlinnan lomassa. 

  • Pääsali kokouksille 40-60 henkilöä 
  • Erillinen kokoustila 12 henkilöä

Tarjoilut 

Luomua ilman muuta – miten ja miksi? Vuodesta 2016 alkaen olemme valmistaneet kaikki tarjoilut alusta loppuun käsityönä, tuoreutta ja aitoja makuja kunnioittaen. Ruokien maut ovatkin nyt lähellä sitä, mitä ne olivat äitien, mummojen ja isomummojen aikaan! 

Häät, merkkipäivät, perhejuhlat, muistotilaisuudet, kokoukset ja yritystilaisuudet. Mitä ikinä keksitkään, me toteutamme sen taatulla laadulla ja vahvalla ammattitaidolla. Lähetä tarjouspyyntö ja kerro suunnitelmistasi! 

Yhteystiedot

Vähäjärvenkatu 1, 04400 Järvenpää

Härmän Rati myyntipalvelu

050 587 4541
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Myyntitakuu alk. 750€

  • Arki-illat alk. 750 €
  • Sunnuntaipäivä (2-4 tuntia) alk. 1500 €
  • Lauantai (koko päivä) alk. 3500 €

Lisäpalvelut

Kotimatka on aina pahin, joten mikset jättäisi sitä seuraavalle päivälle? Yläkerrassamme on mahdollisuus majoittua ympäri vuoden. Tunnelmallisia ja kuvauksellisia huoneita on vuokrattavissa kuusi. Juhlien aikana majoitustilaa ei vuokrata ulkopuolisille yöpyjille, vaan majoitustilat varataan automaattisesti teidän käyttöönne.  

  • Majoitus 
A-oikeudetÄänentoistoAstiastoCateringEsteettömyysMajoitusTerassi/ParvekeVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Härmän Rati

Vanhojen hirsien ympärille rakennettu moderni ravintola- ja majatalokokonaisuus perinteitä kunnioittaen! Härmän Ratin isännät Janne ja Juha ovat liikenteessä rohkealla ja tinkimättömällä asenteella ja käskevät kaikki kylään.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme