Top Lounges - Astor-kabinetti

Iso Roobertinkatu 14, 00120 Helsinki

5-60Tilavuokra alk. 480€ / 4h

Top Lounges - Astor-kabinetti

Viihtyisä, maltillinen, seesteinen – Less is more!

Astor-kabinetin rauhallisessa tunnelmassa järjestät kokoukset, koulutukset, seminaarit sekä illanvietot. Tämä minimalismia huokuva yksityistila kutsuu vieraitaan keskittymään olennaiseen – oli kyse sitten rennosta seurustelusta tai työntäyteisestä kokouspäivästä.

Raikas ja pelkistetty Astor-kabinettimme muuntuu hetkessä tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Henkilökuntamme auttaa sinua järjestämään onnistuneen kokonaisuuden kustannustehokkaasti. Oli kyseessä sitten kokous, koulutus, workshop tai tärkeä asiakastapaaminen, hoidamme paikalle kaiken tarjoiluista tarvikkeisiin!

Tilan tiedot ja kapasiteetti

Astor-kabinetin pöytien ääreen mahtuu ruokailemaan enintään 40 henkilöä, mutta kabinetti soveltuu myös noin 5-60 henkilön tilaisuuksiin, riippuen tapahtumatyypistä. Suurempia tilaisuuksia järjestettäessä suosittelemme tutustumaan Astoria-saliin. Astor-kabinettia vuokrataan joko erikseen omana tilanaan tai yhdessä Astoria-salin kanssa.

Tilan kattava esitystekniikka mahdollistaa onnistuneen kokonaisuuden tilaisuudesta riippumatta. Astor-kabinetin tekniseen varusteluun kuulu:

  • Videotykki
  • Äänentoisto
  • Kaksi fläppitaulua
  • Langaton internetyhteys

Tarjoilut

Sehän ei sovi, että kunnon purtavat uupuu! Tiloissamme on anniskeluoikeudet ja Top Lounges Catering tarjoaa ruokaelämyksiä sesongin parhaista raaka-aineista. Saisiko olla monipuolinen buffet vai korkeatasoisen lautastarjoiluillallinen? Menuissamme korostuvat aina kauden raaka-aineet sekä paikalliset tuottajat.

Yhteystiedot

Iso Roobertinkatu 14, 00120 Helsinki

Top Lounges myyntipalvelu

020 743 2120
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. 480€ / 4h

  • Tilavuokra alk. 120 €/h. min 4 h
  • Päivävuokra max 8 h. alk. 800 €

Hinnat sisältävät alv 24 % sekä henkilökunnan.

Lisäpalvelut

Keskeisen sijaintinsa puolesta Astor-kabinetti sopii hyvin myös yritysten virkistyspäivien järjestämiseen! Kauttamme varaat monipuolista ohjelmaa ja aktiviteetteja aina liikunnallisista numeroista koskettaviin esiintyjiin. Laitetaanko joogaa, veneilyä, jazzia vai rokkia?

  • Ohjelmapalvelut
A-oikeudetÄänentoistoAstiastoCateringHenkilökuntaWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Top Lounges Astoria-sali ja Astor-kabinetti

Astoria-sali ja Astor-kabinetti muodostavat tyylikkään tilakokonaisuuden kaikenlaisiin yksityistilaisuuksiin. Top Lounges on palkittu yritystilaisuuksien järjestäjä, joka tarjoaa tasokkaat ratkaisut asiakkaidensa monipuolisiin tarpeisiin.

Katso tilan 3D-esittely
UKK

Voiko tilaan tuoda omia ruoka- ja juomatarjoiluja?

Tila on ravintolatila ja tilassa on anniskeluoikeudet, joten omat juomat ja ruoat eivät ole sallittuja.

Voiko Astor-kabinettiin saapua omalla autolla?

tarjousTilavuokra alk. 480€ / 4h
Katso tarjoustiedot