Epicenter kokoustilat - varaa kokoustila Happensista - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Epicenter kokoustilat

Epicenterin kokoustilat tarjoavat ainutlaatuiset puitteet pienille ja suurille tapahtumille. Tilojen tekniikka on huippuluokkaa ja ammattimaiset puitteet kruunataan osaavalla ja kokeneella palvelulla sekä mm. tarjoiluiden, kutsujen ja brändäyksen suunnittelulla ja toteuttamisella. Tutustu ja varaa Epicenter kokoustilat Happensin kautta!

Epicenter tuo tapahtumasi eloon!

Tulossa tärkeä yritystilaisuus? Kokous, tuotelanseeraus, kickoff, suunnittelupäivä tai muuta vastaavaa? Epicenter on täyden palvelun tapahtumatalo keskellä Helsingin keskustaa. Viihtyisien puitteiden lisäksi tapahtumajärjestämisen ammattilaiset hoitavat kaiken tilaisuuden koordinointiin liittyvän: esiintyjät, tarjoilut, brändäyksen ja kutsut. Eli firman näköinen tilaisuus tiedossa!

Järjestä eeppiset pikkujoulut

Epicenteristä voit varata kokoustilojen lisäksi esimerkiksi pikkujoulut, joissa tilat, tarjoilut, juomat ja ohjelma on kaikki hoidettu valmiiksi puolestasi. Hulppean näyttävä tila Helsingin sydämessä varmistaa, että koko tiimi viihtyy juhlapaikassa!
Epicenter pikkujoulut »
Epicenter Pikkujoulut - Tapahtumatila Helsinki - Happens

Happens.fi on ainoa työkalu, mitä tarvitset yritystapahtuman järjestämiseen

Happensin kautta löydät Epicenterin lisäksi useita eri kokous- ja tapahtumapaikkoja Helsingistä. Selaa kokoustiloja, juhlatiloja, auditorioita ja kabinetteja tai tutustu yritystapahtumien, pikkujoulujen, virkistyspäivien, kickoffien ja workshoppien järjestämiseen. Päälle aktiviteetit ja pitopalvelu, niin ainut haaste on valinnan vaikeus!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme