Epicenter Pikkujoulut - Pikkujoulut Helsingissä - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-300Pikkujoulupaketti alk. 80€/hlö

Epicenter - Pikkujoulut

Eeppiset pikkujoulut?

Ne vietetään Helsingin sydämessä tapahtumatalo Epicenterissä. Etsitkö juhlatilaa tai valmista pakettia? Loistavaa, sillä valmis pakettihan on ainut oikea tapa varata pikkujoulut! Tarjoamme paikan lisäksi täydet ravintolapalvelut, A-oikeudet, DJ:n tai livemusiikkia ja elämyksiä.

Tuomme tapahtumasi eloon

Meillä järjestetyt pikkujoulut on hiottu yrityksenne näköiseksi viimeistä yksityiskohtaa myöten. Olemme tukenasi tapahtumajärjestämisen kaikilla osa-alueilla aina tilojen ja esiintyjien järjestämisestä tarjoilujen tilaamiseen, brändäykseen, kutsujen lähettämiseen ja tapahtuman koordinointiin!

Mikä Epicenter?

Järjestämme vuosittain satoja tapahtumia. Kokenut tapahtumatuottajien tiimimme loihtii ikimuistoiset konferenssit, kokoukset, webinaarit, paneelikeskustelut, lanseeraustilaisuudet, gaalat ja täyden tuotannon juhlat. Tiimimme räätälöi jokaisen tapahtuman vastaamaan tarpeitasi, ja kruununa pääsette nauttimaan oman ravintolamme, Xaviérin, tarjoiluista, joiden taustalla toimii kuuluisat huippukokit Arto Rastas ja Hans Välimäki.

Yhteystiedot

Mikonkatu 9, 00100 Helsinki

Epicenter myyntipalvelu

040 514 3363
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Pikkujoulupaketti alk. 80€/hlö

  • Sisältää ruoat, juomat ja tilavuokran
  • Lopullinen hinta muodostuu osallistujamäärästä riippuen

Lisäpalvelut

A-oikeudetÄänentoistoCateringCocktailHenkilökuntaRavintolaSomistusTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Epicenter

Epicenterin tapahtumatilat tarjoavat ainutlaatuiset puitteet pienille ja suurille tapahtumille. Tekniikkamme on huippuluokkaa ja tarjoamme tapahtumallesi ammattimaiset puitteet vaikuttavalla äänentoistolla, livestreaming-kameroilla, projektoreilla ja jättiscreeneillä. Teknikkomme vastaavat haastavimmistakin teknisistä toteutuksista ja tiimimme räätälöi jokaisen tapahtuman vastaamaan tarpeitasi.

Tutustu tapahtumataloon

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme