Visit Espoon kokous- ja kongressipalvelut - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Visit Espoon kokous- ja kongressipalvelut

Kokous tai muu yritystapahtuma tulossa Espoossa? Ehkä tiedät suunnilleen minkälaista tilaa ja palveluita olet vailla? Tai sitten sinulla ei ole vielä mitään hajua. Joka tapauksessa apu löytyy läheltä! Kun järjestät yritystilaisuuksia Espoossa, hyödynnä Visit Espoon maksuton neuvontapalvelu kokous- ja tapahtumajärjestäjille.
Visit Espoon kokous- ja kongressipalvelut - Happens

Happens.fi yhteistyössä Visit Espoon kanssa.

Visit Espoon loistavan neuvontapalvelun avulla järjestelyiden kanssa ei tarvitse koskaan jäädä yksin, oli kyseessä sitten johtoryhmän kokous, tiimin pikkujoulut tai suurempi tapahtuma vaikkapa yrityksen eri asiakasryhmille. Usein järjestäjän oma ideapankki ammottaa tyhjyyttään ja muut työt painavat päälle. Mikä silloin olisikaan parempaa kuin saada apua tapahtuman suunnitteluun ja ideointiin heti järjestelyiden alkuvaiheessa paikalliselta ammattilaiselta? Parasta on, että ideointi ja neuvonta on täysin maksutonta!

Kenelle Visit Espoon kokouspalvelu on suunnattu?

Visit Espoon maksuton ideointi- ja kartoitusapu on suunnattu kaikille, jotka suunnittelevat yritystapahtumaa Espoossa. Tilaisuuden tai yrityksen koolla tai teemalla ei ole väliä: saat apua tilojen, ohjelman, kuljetusvaihtoehtojen ja majoituksen osalta kaikenlaisiin kokouksiin, seminaareihin, virkistyspäiviin, yritysjuhliin ja muihin tapahtumiin.

Esimerkiksi:

Suunnittelet kokousta tai koko henkilöstön pikkujouluja. Otat yhteyttä Visit Espoon ideointipalveluun ja sovitte yhdessä ajankohdan juttelutuokiolle etänä, puhelimessa tai kasvotusten. Visit Espoon asiantunteva yhteyshenkilö kartoittaa tapahtumasi perusteella tiloja, sijaintia, tilan tyyppiä, ohjelmaa, aktiviteetteja ja muita palveluita toiveidesi mukaan. Sinun ei tarvitse kertoa kuin tilaisuuden lähtökohdat ja saat valmiina 3–4 erilaista ehdotusta!
Visit Espoon kokous- ja kongressipalvelut - Happens
Visit Espoon Miikka ja Riikka ovat kokous- ja yrityssektorin asiantuntijoita, jotka auttavat tapahtuman järjestämisessä ja koordinoivat menestyksekkäästi Kokous Espoo -palvelua.
Visit Espoon kokous- ja kongressipalvelut - Happens

Varaa oma Kokous Espoo -info tiimillesi

Visit Espoo järjestää yrityksien ja yhteisöjen tapahtumia järjestäville tiimeille myös räätälöityjä Kokous Espoo -infoja. Kokous Espoo -infossa Espoon kokoustarjontaa käydään läpi niin, että tiiminne saa kattavan kuvan Espoon kokouspalvelutarjonnasta sekä uusia ideoita tulevien tapahtumien järjestämiseen. Noin tunnin mittaisen infot pidetään 2–30 henkilön tiimeille joko etänä tai kasvotusten. Ajankohta sovitaan toiveidenne mukaan!

Kokous Espoo -info on loistava vaihtoehto juttutuokiolle, mikäli jotain tiettyä tilaisuutta ei ole tiedossa tai haluatte lisäksi monipuolisen kattauksen ideoita myös muihin tulevaisuuden tapahtumiin.

Visit Espoon kokous- ja kongressipalvelut - Happens

Mitä vielä? Lähde Kokous Espoo -kierrokselle!

Visit Espoo todella haluaa auttaa sinua tapahtuman järjestämisessä. On henkilökohtaisia juttelutuokioita, tiimin yhteisiä infoja ja sitten voit vielä lähteä mukaan kaikille avoimelle Kokous Espoo -kierrokselle! Se on varmaa, että ilman ideoita et jää.

Kokous Espoo -kierrokset ovat pääkaupunkiseudun kokousjärjestäjille suunnattuja tutustumiskierroksia alueen kokous-, majoitus-, ravintola- ja elämyspalveluita tarjoaviin yrityksiin. Yhdellä kierroksella tutustutaan yleensä kolmeen eri kokouspalveluita tarjoavaan yritykseen Espoossa ja lähialueella. Kierrokset, kuten muutkin palvelut, ovat osallistujille täysin maksuttomia ja ne tarjoavat loistavan mahdollisuuden tutustua yrityssektorille suunnattuihin palveluihin.

Pähkinänkuoressa: ilmaista apua tapahtuman järjestämiseen!

Me Happensilla haluamme tehdä tapahtuman järjestämisestä niin helppoa kuin mahdollista ja siksi kannustamme hyödyntämään myös Visit Espoon neuvontapalvelua. Visit Espoo auttaa sinua löytämään tavat selviytyä isonkin tapahtuman, kuten tieteellisten kongressien, järjestämisestä tarjoamalla apua ja neuvoa mm.

  • ennakkosuunnitteluun ja tapahtuman kutsuprosessiin
  • sopivan kokoustilan ja oheispalveluiden etsimiseen
  • avainhenkilöiden/päätöksentekijöiden tutustumiskäyntien järjestämiseen
  • kokous- ja kongressipalvelutoimistojen puolueettomassa kilpailuttamisessa
  • tapahtuman markkinointiin (kv. kongressit)
  • alustavan budjetin laadintaan
  • kongressiavustusten hakemiseen

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä Riikkaan!

Riikka Laatikainen
Visit Espoo kokoukset ja yritystapahtumat
043 824 6219
riikka.laatikainen@espoo.fi

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme