Hääpaikat Helsinki - Löydä unelmiesi juhlatila - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Hääpaikat Helsinki

Häät kauniissa pääkaupungissamme? Ihanaa! Helsinki on täynnä toinen toistaan upeampia hääpaikkoja, jotka ovat valmiina vastaanottamaan sinut ja vieraasi. Tutustu hääpaikkoihin, löydä mieleisiä vaihtoehtoja ja lähetä kätevästi ilmaisia tarjouspyyntöjä!
Happens Häät Hääpaikat Juhlatila Villa Ivan Falin Pääsali
Täydellinen hääpaikka Helsingissä

Perhosia vatsassa, jännittää, kutkuttaa ja moni asia mietityttää – varmasti jokainen häitään odottava voi jakaa tämän tunteen. Tosirakkaus on löytynyt ja mikäs sen parempaa! Nyt vain unelmien hääpaikkaa etsimään; sellaista, johon rakastut kuin tulevaan puolisoosi aikoinaan!

Kesähäät suunnitteilla? Upeasta merimaisemasta saatte nauttia esimerkiksi Valkosaaren telakalla, Soutupaviljongissa tai ainutlaatuisessa Suomenlinnassa. Ripauksen perinteiden huokua tuo puolestaan legendaarinen Ravintola Mestaritalli – meren äärellä sekin! Myös keskustan tuntumasta löytyy elegantteja tilausravintoloita ja hulppeita juhlasaleja niin pienelle kuin isommallekin vierasmäärälle. Ja löytyypäs Helsingistä tunnelmallisia hääpaikkoja muihinkin vuodenaikoihin sopivaksi. Suuri rakkauden juhla ei katso ajankohtaa!