Hääpaikat Helsinki - Löydä unelmiesi juhlatila - Happens.fi

Hääpaikat Helsinki

Häät kauniissa pääkaupungissamme? Ihanaa! Helsinki on täynnä toinen toistaan upeampia hääpaikkoja, jotka ovat valmiina vastaanottamaan sinut ja vieraasi. Tutustu hääpaikkoihin ja lähetä kätevästi ilmaisia tarjouspyyntöjä!
Happens hääpaikat helsinki valkosaaren telakka

Perhosia vatsassa, jännittää, kutkuttaa ja moni asia mietityttää – varmasti jokainen häitään odottava voi jakaa tämän tunteen. Tosirakkaus on löytynyt ja mikäs sen parempaa! Nyt vain unelmien hääpaikkaa etsimään; sellaista, johon rakastut kuin tulevaan puolisoosi aikoinaan!

Kesähäät suunnitteilla? Upeasta merimaisemasta saatte nauttia esimerkiksi Valkosaaren telakalla, Soutupaviljongissa tai ainutlaatuisessa Suomenlinnassa. Ripauksen perinteiden huokua tuo puolestaan legendaarinen Ravintola Mestaritalli – meren äärellä sekin! Myös keskustan tuntumasta löytyy elegantteja tilausravintoloita ja hulppeita juhlasaleja niin pienelle kuin isommallekin vierasmäärälle. Ja löytyypäs Helsingistä tunnelmallisia hääpaikkoja muihinkin vuodenaikoihin sopivaksi. Suuri rakkauden juhla ei katso ajankohtaa!

Täydellinen hääpaikka? Put a ring on it!

Tiedätkö tasan tarkkaan mitä haluat vai oletko avoin kaikenlaisille vaihtoehdoille? Jos unelmien hääpaikka on ollut mielessä jo vuosia, niin ei muuta kuin päivä lukkoon ja tarjoiluita maistelemaan! Mikäli olet vasta alkutaipaleella hääpaikan valinnan suhteen, voi valinnan vara aiheuttaa enemmänkin lisää hämmennystä kuin helpotusta. Tiloja löytyy pilvin pimein, ja omat ideatkin pitäisi saada toteutettua. Saavutaanko paikalle limusiinilla vai hevoskärryillä? Lautalla vai omilla autoilla? Anna meidän auttaa! Kaikkeen löytyy ratkaisu, ja vannomme, että pääset sanomaan ”Tahdon.” unelmiesi hääpaikalle nopeammin ja helpommin kuin uskotkaan!

Vinkit hääpaikan etsimiseen

Täydellistä hääpaikkaa metsästäessä kannattaa lähteä liikkeelle isommista kokonaisuuksista. Olemme koonneet alle lyhyen muistilistan, jota seuraamalla löydätte juuri teille parhaiten sopivan hääpaikan:

  • Päättäkää budjetti. Miettikää yhdessä, kuinka paljon olette valmiita maksamaan hääpaikasta. Budjetissa kannattaa olla hieman joustovaraa, mutta mitä tarkemman summan saatte sovittua etukäteen, sen parempi. Mikään ei ole kurjempaa, kun löytää upea juhlapaikka, joka on täysin yli budjetin!
  • Kirjatkaa ylös vierasmäärä. Hääpaikkaa etsiessä on tärkeää olla hahmotelma vierasmäärästä. Saapuuko rakkautta juhlistamaan vain perhe ja lähimmät ystävät vai kutsutaanko paikalle suurempi porukka aina lapsuuden luokkakavereista nykyisiin naapureihin? Jälleen kerran mitä tarkempi arvio, sen parempi. Näin vältyt turhalta surffailulta, vaikka sekin voi joskus synnyttää uusia ideoita!
  • Sijainti. Onko tärkeää, että häät vietetään kotipaikkakunnallanne vai onko tärkeämpää löytää vain sopiva tila? Sijaintia miettiessä on hyvä huomioida mm. kulkuyhteydet ja mahdolliset kuljetus- ja majoitustarpeet.
  • Miettikää häiden teemaa ja ohjelmaa. Hääpaikkaa on helppo personoida pieniläkin koristeilla ja somistuksilla, mutta miljöö määrittää väistämättä tietyt raamit. Jos luonto tuntuu omalta, kannattaa ehkä aloittaa huviloista ja merimaisemista. Jos taas urbaani tunnelma on se juttu, industrial-henkinen juhlatila tai tehdashalli toimii enemmän kuin hyvin!
  • Käy katsomassa hääpaikkoja. Tätä voisi verrata siihen, että tuskin puolisoakaan valitsit vain ja ainoastaan netissä käydyn keskustelun perusteella. Löydettyäsi potentiaalisia vaihtoehtoja, käy paikan päällä fiilistelemässä tunnelmaa! Etukäteen täydelliseltä vaikuttanut paikka ei välttämättä täytäkään kaikkia toiveita ja vastaavasti paikka, jonka kuvat eivät sytyttäneet, voikin hurmata täysin!
  • Tee varaus! Kun löydätte paikan, joka on rakkautenne juhlan arvoinen, kannattaa paikka löydä lukkoon nopeasti. Näin pääsette rennommin jatkamaan muun hääsuunnittelun pariin ja vältytte ikäviltä yllätyksiltä myöhemmin!
Sellainen hääpaikka kuin parikin!

Hääpaikkoja löytyy Helsingistä jokaiseen makuun. Voimme taata, että valikoimastamme löytyy tila, joka saa sydämenne sykkimään! Perinteistä vai persoonallista? Hotellien ympäröimä vai syrjäisempi huvila? Kun teette häistä rohkeasti oman näköisenne, saatte päivästänne parhaan nautinnon irti!

Hakekaa inspiraatiota

Pinterest, häälehdet, hashtagit... inspiraatiota kannattaa etsiä! Ei huolta, jos et osaa piirtää mallia koristeista, kukkakimpuista, tilasta tai tarjoilupöydästä – usein erilaisia kuvia selailemalla oma visiokin kirkastuu. Ja kun et edes tiedä mistä lähteä liikkeelle, kannattaa suunniteltu ehdottomasti aloittaa pientä taustatutkimusta tekemällä!
Happens häät hääkattaus sininen

– mutta luottakaa omaan!

Instagramissa upealta näyttävä hääjuhla kauniine koristeluineen ja tarjoiluineen voi vaikuttaa täydelliseltä paketilta, ja ehkä se kyseiselle hääparille olikin. Vinkkejä ja ideoita on hyvä hakea muualta, muuta loppukädessä kannattaa luottaa siihen, mikä tuntuu itselle hyvältä. Trendiruokia pullollaan oleva hääbuffet ei lämmitä sydäntä, jos vain ulkonäkö on mieluisa. Hienoimmatkaan koristeet ei saa aikaan aitoa lumoutumisen tunnetta, jos ne eivät todellisuudessa ole parin näköiset. Älä siis valitse vain sitä, mikä on jonkun muun häissä näyttänyt upealta – nyt on teidän vuoronne loistaa!
Happens hääpaikka häät hääjuhlat

Paikoillanne, valmiina, I do!

Etenkin kesällä viikonloput viedään käsistä hääpaikkojen suhteen, mutta upeita häitä voi järjestää Helsingissä ympäri vuotta. Entäpä, jos viettäisittekin intiimit syyshäät takkatulen loisteessa, joulun tunnelmaa huokuvat talvihäät keskustan valojen ympäröimänä tai kauniit keväthäät luonnon vihertyessä? Jos kesähäät ovat kuitenkin haaveistanne tärkein, harkitkaa ihmeessä myös perjantaihäitä, jolloin juhlien järjestäminen on usein lauantaita edullisempaa!

Psst! Muistathan, että myös cateringpalveluita voit etsiä ja varata sivustomme kautta.