Latohäät - Tilat unelmienne häihin - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Latohäät

Onko maalaisromanttista tilaa romanttisempaa hääpaikkaa? Kesä, puinen miljöö, lämmin tunnelma ja vehreä luonto. Ei ihme, että latohäät ovat suosittu konsepti! Tutustu maalaisromanttisiin hääpaikkoihin ja lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä Happensin kautta.
Happens - Fiskarsin Ruukki - Puimala latohäät hääpaikka juhlatila

Löydä täydellinen tila latohäille

Vanhaan huvilaan, talliin tai telakkaan rakennetussa juhlatilassa on tunnelmaa. Perinteitä huokuvat navetat ja vintit ovat kerrassaan täydellisiä paikkoja hääjuhlille. Ne ovat juhlapaikkoja, jonka miljöö luo ainutlaatuisen tunnelman jo itsessään! Pöydille haaleansävyiset kukka-asetelmat, pellavaiset pöytäliinat ja kattoon ihanat valoketjut – maalaisromantiikkaa parhaimmillaan.

Happensin kautta löydät parhaat maalaistunnelmaa huokuvat hääpaikat. Erilaisia ja eri kokoisia tiloja löytyy ympäri Uudenmaan ja vaikka kaikkia yhdistää sama maalaisromanttinen tunnelma, on jokaisessa tilassa oma persoonallinen twistinsä. Yhdessä on värikkäät ikkunamaalaukset, toisen seiniä koristaa näyttävät tiilikuvioinnit. Yksi tila kylpee luonnonvalossa, toisen rustiikkisen tunnelman luo koko tilan kattavat puurakennelmat. Järjestä upeat latohäät vaivattomasti!

Suuret hääjuhlat: maalaisromanttiset tilat sadoille henkilölle

Häätila kuin elokuvista – sellaisen löydät Happensilta! Tilan, jonka kuvaamiseen haluat varata tunnin, siis ihan ilman vieraita. Tilan, joka saa sinut liikuttumaan onnesta (vaikka ehkä itse hääpäivällä voi olla tähän vaikutusta). Unelmien latohäät ovat vain muutaman klikkauksen päässä. Sijainti saarella, luonnon helmassa vai lähellä kaupungin sykettä? Kunnon maalaisromanttiset kekkerit ovat hääjuhlat parhaimmillaan. Tutustu alta hääpaikkoihin latohäille:

Intiimit hääjuhlat: tilat pienemmälle vierasmäärälle

Maalaisromanttista tunnelmaa ei tarvitse etsiä useita satoja henkilöitä vetävästä vanhasta kartanosta – täydelliset latohäät voi järjestää pienemmällekin porukalle. Rakkaus ei tarvitse ympärilleen suurta vierasmäärää, tärkeintä on, että saatte viettää juuri sellaisia häitä kuin haluatte. Happensin kautta löydät useita maalaistunnelmaa huokuvia juhlatiloja, jotka sopivat myös muutamalle kymmenelle vieraalle. Mitä turhaan käyttää budjettiakaan liian isoon juhlatilaan! Selaa alta pienempiä tiloja latohäille.

Häätarjoilut miljöötä mukaillen

Ruokailu on hääjuhlassa aina odotettu osuus, ja latohäihin sopiikin monenmoinen perinteinen makumaailma. Jos tarjoilut tulevat tilan kautta voit pyytää tai ehdottaa ideoita tarjouspyynnön yhteydessä. Mikäli taas palkkaat muun pitopalvelun hoitamaan latohäidesi tarjoilupuolen, muista mainita minkä tyyliset häät on tarkoitus järjestää ja he osaavat antaa sopivia menuehdotuksia!
Tutustu cateringpalveluihin
Perinteiset tarjoilut latohäihin