Bilebändi - Varaa bilebändi juhliin tai tapahtumaan - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Bilebändi

Oma soittolista kuultu, DJ nähty ja täydellinen juhlatunnelma hakusessa? Tässä vasta kolme painavaa syytä varata bilebändi tapahtumaasi. Kokenut live-esiintyjä on loistava lisä paitsi häihin ja muihin perinteisiin juhliin, myös yritystilaisuuksiin, kuten henkilöstöjuhliin, gaaloihin ja pikkujouluihin. Siis bilebändi tilaukseen ja kauden kuumimmat juhlat tulille!
Bilebändi Happens

Varaa bilebändi Happensin kautta

Happens.fi:n valikoimasta löydät Suomen kuumimmat ja kokeneimmat bilebändit. Nämä esiintyjät ovat kiertäneet lavoja kotimaassa ja ulkomailla, huippuartistien säestäjinä ja solisteina. On tunnelman boostaajia, balladien soittajia, yleisön villitsijöitä, taustamusiikin taitajia ja kaikkea siltä väliltä. Näin helposti et tiennytkään voivasi varata bilebändiä tapahtumaasi tai juhliisi! Eiköhän aloiteta!

Bilebändi Happensista

Selaa bilebändejä alta!

Ensimmäinen askel on selvittää, minkä tyylistä bilebändiä etsit.

Onko sinulla tietty musiikkityyli mielessäsi? Rajaako tapahtuman teema bilebändin valintaa? Haluatko rockia, poppia vai ehkä jotain vähän enemmän groovaavaa, kuten funkia tai soulia? Happensin kautta löydät ensiluokkaisen bilebändin tapahtumaasi. Bilebändien omista profiileista voit myös valmiiksi selailla bändin settilistaa ja jopa fiilistellä videomuodossa heidän edellisiä keikkojaan.

Sitten settilistaa raapustamaan!

Kun olet varannut bilebändin, voit aloittaa rustaamaan ylös toiveitasi esitettävien kappaleiden suhteen – tai toisin päin. Joka tapauksessa kannattaa rohkeasti toivoa omia ja juhlaväen suosikkeja, taidokkailta esiintyjiltä taipuu varmasti juuri ne hitit, mitä haluatte kuulla! Muista kertoa bändille kaikki toiveesi, oli ne sitten kuinka villejä tai simppeleitä tahansa. Voit myös pyytää heiltä erityisjärjestelyjä, kuten jonkin kappaleen soittamista erityisellä tavalla, tiettyyn aikaan tai tietyillä instrumenteilla. Äläkä sitten turhia kainostele, bilebändi on paikalla sinua ja tapahtumaasi varten!

Juhla- tai tapahtumatila

Tähän väliin haluamme muistuttaa sopivan tapahtumapaikan varaamisesta! Mikäli juhlasali, bilepaikka tai tapahtumatila vielä uupuu, tutustu ihmeessä myös Happensin tilatarjontaan. Etsi juhlatiloja, paikkoja yritystapahtumille tai tartu täsmäiskulla vaikkapa näihin vaihtoehtoihin: Espoon Talli Juhlatila, Porvoon Taidetehtaan Tehdassali, Paasitornin Juhlasali, Tampereen Olympia-korttelin Olympia-sali sekä Wanha Satama Helsingissä. Kaikkia Happensin tiloja ja palveluita voit etsiä tämän sivun yläreunasta löytyvästä hakupalkista!

Varmista tilan tekniikka ja bändin tarvitsemat varusteet

Muista myös varmistaa, että bilebändillä on kaikki tarvittavat laitteet ja välineet mukana, jotta voit rentoutua ja nauttia bileistäsi. Tai vastaavasti sopimastanne riippuen sinun tulee tarkistaa ajoissa, että kaikki on valmista, kun bilepäivä vihdoin saapuu. Ethän halua, että mikrofonit ei toimi, lava on liian pieni tai tilan akustiikka saa huippubändin kuulostamaan meluisan suurkaupungin katuviulistilta. Huolehdi joko itse tai huolellisen viestinnän kautta, että bändillä on kaikki tarvittava keikkaa varten. Kenties tärkeimpänä: muista myös tarjota heille juomaa ja ruokaa, jotta he pysyvät energisinä ja valmiina esiintymään koko illan!
Katso juhlapaikkoja »
Metro Areena - Tapahtumat - Happens

Valmista tuli, aika bailata bilebändin tahtiin!

Nyt kun olet varannut bilebändin ja suunnitellut kaiken valmiiksi, on aika nauttia bileistäsi ja tanssia läpi koko yön! Bilebändi takaa unohtumattoman musiikkielämyksen ja auttaa luomaan täydellisen tunnelman juhlaasi. Kun kerran varaat bilebändin tapahtumaasi, ei omat soittolistat tunnu enää missään. Me takaamme, että haluat tilata huippuluokan bilebändin viihdyttämään sinua ja vieraitasi vielä uudelleenkin – oli tiedossa sitten firman bileet, pikkujoulut, synttärit, gaala tai mitkä tahansa jatkot, tanssit tai tapahtumat!
Tutustu myös muihin esiintyjiin »
Bilebändi Happens

Happensista rajaton määrä tarjouspyyntöjä ilmaiseksi

Happens.fi:n kautta voit lähettää ilmaisen tarjouspyynnön helposti kaikille sopiville bilebändeille yhdellä kerralla. Bändien edustajat tai myyntipalvelu on sinuun yhteydessä, ja pääsette sopimaan käytännön asioista keskenään ilman välikäsiä. Näin helppoa livemusan buukkaaminen tapahtumaan on!

Missäs se esiintyjä sitten esiintyy? Ehkä tarvitset myös vuokratilan tai haluat tutustua  muuhun Happens.fi -tarjontaan:

Elämykset | Pitopalvelu | Juhlatilat | Aktiviteetit | Kokoustilat | Saunatilat | Teemajuhlat | Virkistyspäivä | Häät | Pikkujoulut

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme