Bilebändi Disco Inferno - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
BilebändiKeikat 2000-3000€

Bilebändi Disco Inferno

Ei vaan se musa, vaan se härski show!

Disco Inferno ei ole tavallinen bilebändi, joka soittaa hyvää musaa tapahtuman taustalla. Se on täynnä huumoria ja flirttiä oleva show, jonka jokainen pienikin yksityiskohta kiinnittää juhlaväen huomion. Jos räpäytät silmiäsi, saatat menettää jotain!

Nokkelat hittisikermät vievät yleisön mukanaan

Bändi yhdistelee taidokkaasti discopoppia sekä hard rock -klassikoita. Persoonallisesti sovitettujen medleyiden mukana haluat todellakin laulaa mukana. Mutta pysytkö rytmissä? Hittiä tulee meinaa sitä tahtia, että heikompia hirvittää.

Tunnetut discohitit aivan uudenlaisella otteella – tsekkaa meininki!

Disco Inferno koostuu kuudesta hauskasta hahmosta, joista jokainen tekee kaikkensa saadakseen yleisön suosion juuri itselleen. Tulilinjalla on siis kaikki! Kuumassa ja sykkivässä show:ssa käsitellään vuosikymmenten discohitit uuden vuosituhannen otteella, roisilla huumorilla ja pikkutuhmalla seksuaalisuudella maustettuna.

Eleet, kuteet ja lavashow saavat tosikonkin rentoutumaan

Disco Infernoa rakastavat kaikki ja tanssilattialle syntyy takuuvarma kaaos! Yleisö nauraa, laulaa, tanssii ja rakastuu. Konsertin aikana ehditään kuulla pätkä lähes sadalta eri bändiltä aina ABBA:sta Metallican ja ZZ Topin kautta Lady Gagaan, tulet yllättymään mitä kaikkea bongaatkaan!

Yhteystiedot

Koko Suomi

Myyjä Arttu Tolonen

09 6859 3223
Näytä numero

Hinnat

Keikat 2000-3000€

Keikkamme ovat tyypillisesti 2000-3000 €, mutta lopullinen hinta määräytyy tarjouksen mukaisesti. Hinnoitteluun vaikuttaa mm. tilaisuuden kesto, matkakustannukset, bändin kokoonpano sekä sesonkivaihtelu.

Lisäpalvelut

Varattavissa myöhäänÄänentoistoBändi2000-3000 €PopRock

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:
Lisää samalta tarjoajalta

Katso bändin omat sivut

Disco Inferno

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme