Trubaduuri Ari Joki - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
TrubaduuriKeikat 450-700€

Trubaduuri Ari Joki

Haussa kokenut muusikko tapahtumaasi?

Ari Joen monipuolinen ohjelmisto ja moneen muuntuva tyyli sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Tämän kokeneen muusikon esiintymisvarmuus ja aito kontakti yleisön kanssa luovat vangitsevan tunnelman! Ari on kerryttänyt kokemusta niin keikkalavoilla ympäri Suomen kuin Berliinin irkkupubeissa sekä katusoittajana ympäri Saksan suurimpien kaupunkien. Tämä esiintyjä taitaa myös juontohommat!

Valssista heviin ja kaikkea siltä väliltä

Ohjelmistoon kuuluu pettämättömät hitit, kuten The Beatles, Elvis, CCR, Neil Young, The Eagles, Bruce Springsteen, AC/DC, Bon Jovi, U2, Metallica, Oasis, Ed Sheeran sekä kotimaisista artisteista Juice, Hector, J. Karjalalainen, Popeda, Kolmas Nainen, Egotrippi, Lauri Tähkä, Juha Tapio ja Haloo Helsinki vain muutamina esimerkkeinä. Toivo suosikkiasi!

Fiilistele Arin keikkaa

Takana mm. satoja tyytyväisiä hääpareja ja onnistuneita tilaisuuksia

​Ari soittaa akustisesti intiimeissä juhlissa tai saa kokonaisen vierasjoukon tanssimaan ja laulamaan loputtoman onnellisuuden pauloissa. Sopiva setti äänentoistoineen, lavoineen ja aikatauluineen järjestyy takuulla – oli kyseessä sitten yritystapahtuma, viisikymppiset, pikkujoulut tai jokin muu musiikkia huutava tilaisuus!

Yhteystiedot

Koko Suomi

Myyjä Arttu Tolonen

09 6859 3223
Näytä numero

Hinnat

Keikat 450-700€

Keikkani ovat tyypillisesti 450-700 €, mutta lopullinen hinta määräytyy tarjouksen mukaisesti. Hinnoitteluun vaikuttaa mm. tilaisuuden kesto, matkakustannukset, kokoonpano sekä sesonkivaihtelu.

Lisäpalvelut

ÄänentoistoAkustinenalle 1000 €PopSuomihititTrubaduuriVarattavissa myöhään

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:
Lisää samalta tarjoajalta

Katso Ari Joen omat sivut

Ari Joki

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme