Trubaduuri Teppo Tuomisto - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
TrubaduuriKeikat 450-700€

Trubaduuri Teppo Tuomisto

Trubaduuri soittamaan juhliin tai muuhun tapahtumaan? Teppoon ihastuvat kaikki!

Teppo Tuomisto on trubaduuri, joka jää yleisön mieleen pehmeästä ja soivasta äänestä sekä vaikuttavasta läsnäolosta. Vuosien keikkakokemus on pitänyt yllä Tepon innostusta paitsi esiintyä yksityistilaisuuksissa, myös tehdä omaa musiikkia täydellä sydämellä. Tepon luovuus huokuu hänen upeista tulkinnoistaan!

Settilistassa kaikki Bon Jovista Haloo Helsinkiin

Halusit kuulla tilaisuudessasi sitten lempibändisi klassikoita tai Ed Sheeranin tunnetuimman poppiveisun, Teppo esittää versionsa ammattimuusikon otteilla. Laulaja-lauluntekijänä keikkailunsa aloittaneen muusikon ohjelmisto tarjoaa musiikkia monipuolisesti: vanhemmat biisit aina CCR:sta Bon Joviin ja Baddingistä J. Karjalaiseen luonnistuu. Eikä nykypopin staratkaan ole vieraita, Teppo vetää kitaralla vaikka Aviciita!

Aito ja rento olemus luo unohtumattoman tunnelman

Less is more and Teppo is the most. Varma ote esiintymiseen yhdistettynä aitoon ja rentoon olemukseen on tuonut Tepolle keikkoja ympäri Suomen; juhlissa, taidenäyttelyissä, ostoskeskuksissa, ravintoloissa sekä Itämeren risteilyaluksilla. Olipa kyseessä rauhallisempi illanvietto tai bilefiiliksen nostattaminen, tilaisuuteen sopiva tunnelma muotoutuu kuin itsestään!

Yhteystiedot

Uusimaa, Varsinais-Suomi

Myyjä Arttu Tolonen

09 6859 3223
Näytä numero

Hinnat

Keikat 450-700€

Keikkani ovat tyypillisesti 450-700 €, mutta lopullinen hinta määräytyy tarjouksen mukaisesti. Hinnoitteluun vaikuttaa mm. tilaisuuden kesto, matkakustannukset, kokoonpano sekä sesonkivaihtelu.

Lisäpalvelut

Varattavissa myöhäänÄänentoistoTrubaduurialle 1000 €AkustinenPopRockSuomihitit

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:
Lisää samalta tarjoajalta

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme