Bilebändi Sallad - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
BilebändiKeikat 2800-3500€

Bilebändi Sallad

Salladista huokuu pitkän yhteisen taipaleen tuoma kokemus!

Sallad on bilebändi, joka koostuu kokeneista ja monipuolisista muusikoista. Tämä bändi on soittanut monien Suomen eturivin artistien taustalla ja keikkaillut lukuisissa yritysjuhlissa, häissä sekä festivaaleilla ja laivoilla.

Sopiva sekoitus jokaiseen juhlaan

Salladin valtavasta ohjelmistosta löytyy juuri se oikea sekoitus tapahtumaasi. Loistavan bilebändin salaisuus? Suvereeni ammattitaito ja kyky viihdyttää kaikenlaisia yleisöjä. Sallad hallitsee biisin kuin biisin vuosikymmenestä ja maailman kolkasta riippumatta. Laulu taipuu jopa seitsemällä eri kielellä!

Fiilistele Salladin meininkiä

Sinun tapahtumasi tämän ansioluettelon jatkoksi?

Salladin ammattitaitoon ovat luottaneet vuosien varrella lukuisat yritykset ja yhteisöt. Näihin lukeutuvat mm. Viking Line, Silja Line, Terveystalo, Digita, Vanajanlinna, Kesko, Fazer, Castren & Snellman ja Suomen tasavallan presidentin kanslia.

Sallad on myös esiintynyt Suomen kärkiartistien kanssa, kuten: Anna Puu, Tuure Kilpeläinen, Pete Parkkonen, Paula Koivuniemi ja Diandra.

Yhteystiedot

Uusimaa, Varsinais-Suomi

Myyjä Arttu Tolonen

09 6859 3223
Näytä numero

Hinnat

Keikat 2800-3500€

Keikkamme ovat tyypillisesti 2800-3500 €, mutta lopullinen hinta määräytyy tarjouksen mukaisesti. Hinnoitteluun vaikuttaa mm. tilaisuuden kesto, matkakustannukset, bändin kokoonpano sekä sesonkivaihtelu.

Lisäpalvelut

Varattavissa myöhäänÄänentoistoBändi2000-3000 €3000-4000 €PopRockSuomihitit

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:
Lisää samalta tarjoajalta

Katso bändin omat sivut

”Kuusihenkinen bändi kuulostaa kuin enkelikuoro jyräisi samettisen pehmeästi turbovaihde päällä bilettäjän yli, jättäen jälkeensä hikisen euforisen tunteen, joka jatkuu pitkälle yöhön” – jokainen Salladin keikalla ollut.

Sallad

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme