Teemajuhlat suunnitteilla? Meiltä tilat ja ohjelmaa - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Teemajuhlat

Suunnitteletko syntymäpäiviä, pikkujouluja tai yrityksen virkistyspäivää? Teemajuhlat kehiin! Happensin avulla etsit teemajuhliin täydelliset tilat ja hauskaa ohjelmaa. Järjestelyt sujuvat helposti ilmaisilla tarjouspyynnöillä. Nappaa parhaat ideat matkaan alta!
teemajuhlat

Teemajuhlat ovat loistava konsepti monella tapaa: tietty teema toimii itsessään jo yhtenä ohjelmanumerona ja valitun teeman ympärille on helppo suunnitella koristeluita sekä erilaisia aktiviteetteja. Myös tarjoiluiden ja pukukoodin ideointi onnistuu sujuvammin, kun valittu teema määrittää tietyt raamit.

Mutta mikä teemajuhlissa on parasta? No se, että ne voivat olla ihan mitkä tahansa juhlat! Henkilökunnan vuosittainen palkitsemistilaisuus, nelikymppiset, kolmekymppiset tai vaikka 30 miinus kaksi -vuotisjuhlat. Hääjuhlat, hääjuhlien etkot, firman pikkujoulut, parhaan ystävän läksiäiset tai äidin ja tyttären yhteissynttärit. Minkähänlaiset mahtaa olla maailman historian villeimmät teemajuhlat?

Happensin kautta juhlien suunnittelu on tehty käteväksi ja vaivattomasti. Palvelun kautta selaat tiloja ja aktiviteetteja ja lähetät kerralla ilmaiset tarjouspyynnöt kaikkiin houkutteleviin vaihtoehtoihin. Sitten pääsetkin jo sopimaan yksityiskohdista palveluntarjoajien kanssa ilman välikäsiä. Teemajuhlien järjestäminen? Helppoa kuin mikä! Enää pitää keksiä teema ja siinäkin aiomme olla avuksi.

Suunnittelu käyntiin

Olemme koonneet alle erilaisia teemaehdotuksia, tilavaihtoehtoja sekä aktiviteetteja, joiden ympärille kokonaisuus alkaa muodostua. Vaikka tietty teema ei heti nappaisi, ainakin joitain ideoita voit varmasti kerätä mielikuvitusmyssyyn hautumaan!

Aloitetaan helposta, nimittäin valmiista kokonaisuudesta. Villa Smedsin hulppeassa tapahtumatilassa järjestyy teemajuhlat jopa yli 100 osallistujalle. Teeman voit valita neljästä valmiista vaihtoehdosta – Willi Länsi, Venetsialaiset Naamiaiset, Rock ’n’ Roll tai liikuntapäivä – ja Villa Smedsin henkilökunta hoitaa kaiken somistuksista ohjelmanumeroihin, cateringiin ja esiintyjiin. Lisäohjelma ja oman teeman suunnittelu onnistuu myös! Voisiko esimerkiksi tulishow’n ympärille kehitellä jotakin?

Teemaideaa ohjelmanumeroista

Hollywood, Havaiji vai Suomen luonto? Tulevaisuus, avaruus vai toogabileet? Hippijuhlat vai jokin urheiluun liittyvä teema? Alta löydät aktiviteetteja, jotka sopivat loistavasti erilaisten teemajuhlien ohjemaksi esimerkiksi ennen juhlatilaan siirtymistä. Mukana on myös esiintyjiä! Esimerkiksi Hunksit tai yksityinen burleskiesitys sopisivat loistavasti johonkin glamourhenkiseen juhlaan. Lisää aktiviteetteja voit selata sivun ylhäällä olevan haun avulla.

Inspiraatiota juhlatiloista

Salaisempaakin salaisempi salakapakka vai risteily meren aalloilla? Merestä puheen ollen, miltä kuulostaisi merirosvobileet? Jos teema vaikuttaa sellaisenaan liian tavalliselta, muotoile juhlat omannäköiseksi jollain hullunkurisella twistillä. Mitä tunteita herättää esimerkiksi merirosvojen kesäfestarit, salakapakka Las Vegasista tai Decemberfest (eli lederhosen-shortsit ja tonttulakki)? Tutustu tiloihin alta ja päästä mielikuvitus valloilleen! Kaikki tilavaihtoehdot löydät yllä olevasta hakupalkista.