Talin Kartano - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
80-120Tilat ja tarjoilut alk. --/hlö

Talin Kartano

Kartano Golfklubin yhteydessä Helsingissä: pelkkä ajatuskin huutaa täydellisyyttä!

Kukapa nyt juhlia haluaisi yksin järjestää? Ei monikaan, etenkin, jos kyse on suuresta vierasmäärästä. Ratkaisu? Talin kartano.

Meidän avullamme järjestät mieleenpainuvat yksityistilaisuudet, kuten häät, syntymäpäiväjuhlat, ristiäiset tai muistotilaisuudet sekä yritysten tykypäivät, pikkujoulut, henkilöstöjuhlat ja kokoukset. Ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää huolta järjestelyistä, sommittelusta ja suunnittelusta. Riittää, kun kerrot mitä toivot, ja saavut paikalle tilaisuuteesi!

Miljöö

Helsingin Golfklubin yhteydessä sijaitseva Talin Kartano on kaksikerroksinen vanha puurakennus. Sijainti Helsingin Pitäjänmäessä takaa loistavat kulkuyhteydet niin keskustasta kuin kauempaakin saapuville. Kruununa kartanon vehreät ulkoalueet ja historiallinen miljöö – ne tarjoavat upean ympäristön tilaisuuteesi!

Tilan kapasiteetti

 • Tila jakaantuu sisältä yläkerran ja alakerran pääsaleihin
 • Alakerran pääsali 35 henkilöä
 • Yläkerran pääsali 45 henkilöä
 • Lisäksi pienempiä saleja ja kokoushuone
 • Alakerran ja yläkerran tilat molemmat yhteensä 80 henkilölle
 • Koko tila 120 henkilölle

Tilan varustelu

 • AV-laitteet
 • Videotykki ja valkokangas
 • Fläppitaulu
 • Taustamusiikkiin sopiva CD-soitin
 • Tilaa bändille

Entä ruokatarjoilut?

Ne suunnitellaan ja sovitaan erikseen juuri teidän tilaisuuden tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Valmistamme kaikki ruokamme itse ja ravintolan ruokatarjonta koostuu aina tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Hoidamme myös juomapuolen!

Yhteystiedot

Talin Puistotie 12, 00350 Helsinki

Talin Kartano myyntipalvelu

050 438 7599
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilat ja tarjoilut alk. --/hlö

Koko tilaa vuokrataan pääsääntöisesti golfkauden ulkopuolella 1.11. – 31.3. Yläkerta on varattavissa yksityiskäyttöön ympäri vuoden.

Emme vuokraa pelkkiä tiloja, vaan asiakkaan tulee tilata meiltä myös ruoka- ja juomatarjoilut. Suunnittelemme menukokonaisuudet aina asiakkaan toiveiden mukaan.

Tilasta veloitetaan tilavuokra 5,00 €/hlö ja se sisältää henkilökuntakustannukset, siivouksen ennen ja jälkeen sekä pöytäliinat ja paperiservietit.

Tila vuokrattavissa klo 02.00 saakka.

Lisäpalvelut

A-oikeudetÄänentoistoAstiastoBuffetCateringHenkilökuntaKartanoPöytiintarjoiluRavintolaSomistusTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Talin Kartano

Talin Kartano huokuu vanhanajan arvokkuutta. Kartanon vehreät ulkoalueet ja historiallinen miljöö tarjoavat upean ympäristön erilaisiin yksityistilaisuuksiin, ihastuttaviin juhliin ja unohtumattomiin ruokailuhetkiin!

Tutustu tapahtumapaikkaan

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme