Talin Kartano - Yläkerta - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-80Tilat ja tarjoilut alk. --/hlö

Talin Kartano - Yläkerta

Portaat ylös ja kipin kapin juhlimaan!

Pitäjänmäessä Helsingin Golfklubin yhteydessä sijaitseva Talin Kartano on kaksikerroksinen vanha puurakennus, jonka historiallinen miljöö ja sisätilat huokuvat vanhanajan arvokkuutta. Kartano on varattavissa yksityistilaisuuksiin kokonaisuudessaan jopa 150 henkilölle, mutta mikäli tarvitset tilan hieman pienemmälle vierasmäärälle, on yläkerta täydellinen paikka tilaisuudellesi!

Syntymäpäivät, pikkujoulut, rippijuhlat, valmistujaiset, illallinen…?

Jos totta puhutaan, aina ei tarvita edes syytä juhlia, ihan muutenkin vain voi kutsua läheiset koolle nauttimaan hyvästä ruoasta ja upeasta tunnelmasta. Oli kyseessä sitten sukujuhlat, yrityksen kokous tai muu yksityistilaisuus, olemme varmoja, että kartanon yläkerta täyttyy tyytyväisistä vieraista ja onnesta pakahtuneesta tapahtumanjärjestäjästä!

Tilan kapasiteetti

  • Yläkerta kokonaisuudessaan noin 80 henkilöä
  • Yläkerran pääsaliin mahtuu ruokailemaan 45 henkilöä
  • Lisäksi yläkerrasta löytyy kaksi kabinettia

Ruokatarjoilut ja juomat

Suunnittelemme tarjoilukokonaisuuden aina tilaisuuden tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Valmistamme kaikki ruokamme itse ja ruokatarjonta koostuu aina tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Yläkerrassa on A-oikeudet, joten myös juomapuoli hoituu meiltä!

 

Yhteystiedot

Talin Puistotie 12, 00350 Helsinki

Talin Kartano myyntipalvelu

050 438 7599
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilat ja tarjoilut alk. --/hlö

Yläkerta on varattavissa yksityiskäyttöön ympäri vuoden. Emme vuokraa pelkkiä tiloja, vaan asiakkaan tulee tilata meiltä myös ruoka- ja juomatarjoilut. Suunnittelemme menukokonaisuudet aina asiakkaan toiveiden mukaan.

Tilasta veloitetaan tilavuokra 5,00 €/hlö ja se sisältää henkilökuntakustannukset, siivouksen ennen ja jälkeen sekä pöytäliinat ja paperiservietit.

Tila vuokrattavissa klo 02.00 saakka.

Lisäpalvelut

A-oikeudetÄänentoistoAstiastoBuffetCateringHenkilökuntaKartanoPöytiintarjoiluSomistusTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Talin Kartano

Talin Kartano huokuu vanhanajan arvokkuutta. Kartanon vehreät ulkoalueet ja historiallinen miljöö tarjoavat upean ympäristön erilaisiin yksityistilaisuuksiin, ihastuttaviin juhliin ja unohtumattomiin ruokailuhetkiin!

Tutustu tapahtumapaikkaan

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme