Luontokeskus Haltia - Fatbike-retket - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-10Fatbike päiväksi alk. 42€/pyörä

Luontokeskus Haltia - Fatbike-retket

Pyöräilyretki Nuuksion luonnossa? Kuulostaa kivalta.
Pyöräilyretki Nuuksion luonnossa sähköavustetulla fatbikella? No nyt mennään!

Luontokeskus Haltiasta voit vuokrata eri kokoisia fatbikeja muutamaksi tunniksi, päiväksi tai vaikka vuorokaudeksi. Fatbikella matka luonnossa rullaa joutuisaan, ja lyhyemmälläkin ajalla ehtii nähdä paljon!

Vaikka luontoretket eivät koskaan ennen olisivat olleet sinun juttusi, fatbike tuo luonnon tutkisteluun aivan uuden ulottuvuuden! Nuuksion erämaisen järviylängön jylhä maasto koostuu laajoista metsistä, joita kirjovat järvet ja lammet sekä ylä- ja alamäet. Usein hidastempoinen luonnon ihmettely on fatbiken ohjaimissa erilaista ja jännittävää!

Voit suunnata luontoon vaikkapa perheen tai ystävien kesken – meiltä löytyy jokaiselle sopiva pyörä!

Koe ainutlaatuinen Nuuksio!

Nuuksion reittiverkosto yhdistää toisiinsa kansallispuiston sekä sen reunamilta löytyvät ulkoilualueet, kuten Salmen, Vaakkoin, Luukin ja Pirttimäen. Alueella on myös runsaasti hiljaisia huoltoteitä, jotka sopivat täydellisesti seudun laajempaan tutkimiseen myös aloitteleville fatbike-kuskeille. Pelkillä huoltoteillä ei kuitenkaan tarvitse pysytellä, sillä Nuuksion kansallispuistonkin alueelta löytyy useita vaihtelevia reittejä pyöräilijälle!

Starttaa ura ohjatulla retkellä!

Etkö ole ajanut aikaisemmin, eikä Nuuksion luonto ole tuttu? Tarjoamme myös ohjattuja kahden tunnin fatbike-retkiä! Ohjattu retki on loistava vaihtoehto esimerkiksi lajiin tai Nuuksioon vasta ensi kertaa tutustuvalle. Virkistävä ja erilainen ohjelma luonnossa ei petä koskaan – tuo fatbike-retkelle vaikkapa työporukkasi!

Yhteystiedot

Nuuksiontie 84, 02820 Espoo

Finland Naturally Experiences myyntipalvelu

040 163 6200
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Fatbike päiväksi alk. 42€/pyörä

Fatbike-vuokraus

  • 3 tuntia alk. 28 €/pyörä
  • 12 tuntia alk. 42 €/pyörä
  • 24 tuntia alk. 52 €/pyörä

Lisäpalvelut

Onko aikeissanne heittää pidempikin lenkki? Haltian välinevuokraamosta voit vuokrata kaiken, mitä unohtumattomaan metsäretkeen tarvitset! Fatbike-retkellä saattaa tarvita esimerkiksi seuraavia:

  • Rinkat ja reput
  • Vuokrattavat teltat
  • Keittimet, astiat ja muut ruoanlaittovälineet

 

HyvinvointiMajoitusUlkonaHiki pintaan

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Luontokeskus Haltia

Haltian löydät Espoosta, Nuuksion kansallispuiston kupeesta. Vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä sinua odottavat upeat näyttelyt, Nuuksion kansallispuiston kymmenien kilometrien reittiverkosto, varustevuokraamo, retkitarvike- ja lahjatavaramyymälä, ravintola Haltia, erinomaiset kokous- ja saunatilat – myös ulkona luonnossa – sekä esteetön maisematasanne, tulipaikat ja vuodenaikoja seurailevat kurssit ja tapahtumat.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme