Luontokeskus Haltia - Elämyskota - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-30Elämyskota alk. 70€/tunti

Luontokeskus Haltia - Elämyskota

Miksi kokoustaa sisällä, kun voi kokoustaa kodassa?

Anna ideoiden roihahtaa ilmoille kuin tuli konsanaan! Haltian elämyskota on suuri kangaskota erilaisiin ryhmätilaisuuksiin. Tulen äärellä, rauhallisessa tunnelmassa kokoonnut työporukan, ystävien tai vaikka suvun kanssa! Kehitä uutta, luo ryhmähenkeä, vietä virkistyspäivää tai nauti ajasta perheen kesken – kotamme tarjoilee teille metsän täydeltä elämyksiä ja muistoja!

Entäs tarjoilut? Luokaa yhdessä kotamenu!

Tulipaikalla valmistetaan usein perinteisiä avotulimakkaroita ja nuotiolettuja – ehkä nämä tulivat ensimmäisenä sinunkin mieleesi. Mutta tiesitkö, että nuotiolla voi valmistaa myös esimerkiksi popcorneja ja croissanteja? Haltian elämyskodassa on tulipaikka ja neljä pöytäryhmää, joihin mahtuu istumaan noin 30 henkilöä. Lisäksi kodasta löytyy myös kaksi kattauspöytää. Suunnitelkaa yhdessä ainutlaatuinen kotamenu ja viettäkää laatuaikaa yhdessä sitä valmistaen!

Elämyskodan ympäristössä on mahdollista järjestää mitä mielikuvituksellisimpia tilaisuuksia! Kodasta saa kaikki seinät auki, jolloin tilaa tulee huomattavasti lisää.

Lisätiedot ja varustelu

Nuotiopuut sisältyvät tilaukseen, mutta huomioithan, että puut tulee kantaa itse Elämyskodalle Haltian puuvajasta. Otathan myös omat tulentekovälineet mukaan! Haltia Shopista voi ostaa tulitikkuja ja tuluksia. Elämyskota sijaitsee Haltian tapahtumakentällä, Haltian välittömässä läheisyydessä. Lähimmät wc:t löytyvät Haltiasta ja ovat käytettävissä kodan varaajille.

Yhteystiedot

Nuuksiontie 84, 02820 Espoo

Ravintola Haltia myyntipalvelu

044 760 2473
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Elämyskota alk. 70€/tunti

Elämyskota on varattavissa tilauksesta.
  • Ma-su klo 9-17 hinta on 70€/h
  • Koko päivä 550 €

Kodan varaus näiden aikojen ulkopuolella on myös mahdollista.

Lisäpalvelut

Eikö nuotiomenu suunnitteluyrityksistä huolimatta tunnu syntyvän? Vai eikö omien tarjoiluiden suunnittelu ja järjestäminen houkuttele edes lähtökohtaisesti? Me ymmärrämme, ja tuomme kotaan tarjoilut astioineen puolestasi! Kodalle saa lisätilauksesta:

  • Tarjoilut
  • Sähköt (50,00 €/varaus)
  • Kupilka-astiat
  • Lisäpöydät

Sokerina pohjalla sytytämme tulenkin kodalle valmiiksi! Tulet leiskuvat iloisesti haluamaanne kellonaikaan ja riittävästi polttopuita on pienitty valmiiksi.

  • Tulensytytyspalvelu

 

 

CateringOmat juomatOmat ruoatUlkona

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Luontokeskus Haltia

Haltian löydät Espoosta, Nuuksion kansallispuiston kupeesta. Vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä sinua odottavat upeat näyttelyt, Nuuksion kansallispuiston kymmenien kilometrien reittiverkosto, varustevuokraamo, retkitarvike- ja lahjatavaramyymälä, ravintola Haltia, erinomaiset kokous- ja saunatilat – myös ulkona luonnossa – sekä esteetön maisematasanne, tulipaikat ja vuodenaikoja seurailevat kurssit ja tapahtumat.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme