Suomenlinnan juhlatilat - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Suomenlinnan juhlatilat

Suomenlinna on varma valinta juhlien sijainnille, oli kyseessä sitten häät tai muut juhlat. Tiloja löytyy useita ja kaikki yhtä upeita, maalaisromanttisia ja historiallisia. Etsi mieleiset ja lähetä tarjouspyynnöt helposti.
Tenalji Von Fersen - Suomenlinnan Juhlatilat

Yövy Suomenlinnassa

Eikö olisikin mukavaa olla huolehtimatta kotiinpaluusta juhlien jälkeen? Vältyt lauttamatkalta ja mantereella joko julkisilla tai autolla matkaamiselta. Yövy Suomenlinnassa ja tee juhlaillastasi ikimuistoinen!
Varaa huone
Happens - Hostel Suomenlinna - yövy Suomenlinnassa
Pienet tilat

Suomenlinnasta löytyy myös pienempiä tiloja, jotka sopii joko pienille juhlille tai yrityksen tapahtumiin kuten kokouksiin, tykypäiviin tai virkistyspäiviin. Tutustu!

Tekemistä juhliin, tyky- tai virkistyspäivään Suomenlinnassa

Jos juhlien luonteeseen sopii pienimuotoinen ohjelma, niin tässä on lista parhaista vaihtoehdoista. Selaa vaihtoehtoja ja mieti pitäisikö vieraat näistä aktiviteeteista!

Hyviä syitä järjestää juhlat Suomenlinnassa

Historialliset rakennukset ja lauttamatka ovat jo riittävä syy järjestää juhlat Suomenlinnassa, mutta syitä löytyy tukuttain! Juhlaväki voi viettää juhlien jälkeisenä päivänä koko päivän kierrellen nähtävyyksiä ja ihaillen maisemia. Huippuluokan ravintoloiden täyttämillä vatsoilla jaksaa tallustaa ja panimoravintolan virvokkeet tekevät askeleista keveämpiä. Kahviloissa voi hengähtää ja kerätä voimia Suomenlinnan tutkimiseen. Jos sää suosii, kannattaa ostaa take-away ruoat ja mennä viettämään piknikiä kauniille nurmialueitlle, kallioille tai vierasvenesatamaan, jossa voi katsella veneitä, kuunnella rauhoittavaa veden liplatusta.

Tervetuloa Suomenlinnaan!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme