Hostel Suomenlinna - Kokoustilat ja majoitus - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
10-40Kokouspaketit alk. 24,50€/hlö

Hostel Suomenlinna

Onko parempaa kuin kaatua suoraan tehokkaan kokouspäivän jälkeen sänkyyn tai juhlia yön yli tilassa, jota ei tarvitse heti aamuyöllä alkaa siivoamaan? Jatkopaikan etsimisestä puhumattakaan!

Hostelli Suomenlinnasta tekee ainutlaatuisen juuri se, että meillä tämän toteuttaminen on mahdollista. Eipä ole stadin ytimessä montaa paikkaa, josta saat juhla- ja kokoustilat sekä majapaikan jopa 40 henkilölle näin edullisesti!

Monipuolista palvelua upealla sijainnilla!

Maisemanvaihdos löytyy vain vartin lauttamatkan päässä Helsingin keskustasta! Tulit sitten työporukan tai ystävien kesken, tarjoamme Hostel Suomenlinnassa sopivat puitteet niin virkistyspäiville, koulutuksiin, kokouksiin kuin juhlavampiinkin yksityistilaisuuksiin.

Hostel Suomenlinna sijaitsee Suomenlinnan saaristoluonnon helmassa, monipuolisten ohjelma- ja ravintolapalveluiden ympäröimänä. Hostellimme on huippuvalinta, halusit sitten rauhallisen hetken meren ja luonnon äärellä tai ympäröidä itsesi taiteella, aktiviteeteilla ja historialla.

Tilat ja varustelu

  • Kokous- ja juhlasali 40 henkilölle
  • Kokoustekniikka (mm. videotykki, valkokangas)
  • Yöpymispaikat 39 henkilölle
  • Saunatilat

Viihtyisässä hostellissamme majoittuvat niin työporukat kuin perheetkin.

Hostellimme on auki ympäri vuoden ja varhaisesta aamusta yömyöhään kulkevat lautat takaavat helpon ja vaivattoman reissaamisen. Meiltä saat yhdellä tarjouspyynnöllä tilan, majoituksen, aamiaiset, kokouskahvit, lounaat ja päivälliset. Tilaisuus viimeistellään tietenkin saunalla ja muulla virkistävällä ohjelmalla.

Museoviraston suojelema Hostelli Suomenlinna on rauhallinen, perheystävällinen ja kodikas. Olemme voittoa tavoittelematon Suomen leirikouluyhdistyksen toimipiste ja palveluitamme käyttämällä asiakas tukee leirikoulutoimintaa. Miten hyvä mieli siis vierailusta jääkään!

Yhteystiedot

Suomenlinna C 9, 00190 Helsinki

Hostel Suomenlinna myyntipalvelu

045 117 9899
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Kokouspaketit alk. 24,50€/hlö

  • Kokoussali alk. 59 €/tunti
  • Kokoussali puolikas päivä (alle 5 tuntia): alk. 230 €
  • Kokoussali koko päivä (6-12 tuntia): alk. 390 €
  • Koko talon varaus yksityisesti: alk. 1390 €/vrk

Lisäpalvelut

ÄänentoistoAstiastoCateringMajoitusOmat juomatOmat ruoatRavintolaSaunaTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Hostel Suomenlinna

Hostel Suomenlinnaa pyörittää Suomen leirikouluyhdistys ja käyttämällä palveluitamme tuet leirikoulutoimintaa. Leirikoulu- ja muun leiritoiminnan rahoittamiseksi Hostel harjoittaa myös yksittäismatkailijoita, yrityksiä sekä muita ryhmiä palvelevaa toimintaa.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme