Hostel Suomenlinna

Majoituskokonaisuus alk. 1200€

Hostel Suomenlinna

Reissasitko nuorena ympäri Balin saaria ja yövyit tuntemattomien kanssa paikallisissa hostelleissa? Olemme kuulleet, että se on unohtumaton kokemus. 

Mutta miksi turhaan hakisit viihtyisää, upealla sijainnilla olevaa hostellia kaukaa, kun voit löytää sen lähempää kuin uskotkaan?  

Hostel Suomenlinna sijaitsee Suomenlinnan saaristoluonnon helmassa, missä tarjolla on ympäri vuoden ohjelmaa, menoa ja ravintolapalveluita. Tämä hostelli on huippuvalinta sekä majoitus- että kokouspaikaksi, halusit sitten rauhallisen hetken meren ja luonnon äärellä tai ympäröidä itsesi taiteella, aktiviteeteilla ja historialla. 

Hostel Suomenlinnassa yövyt ja vietät unohtumattoman kokous- tai juhlapäivän maailmanperintökohteessa vain vartin lauttamatkan päässä pääkaupungin keskustasta. Mikäli kaipaatte maisemanvaihdosta työporukan tai ystävien kesken, tarjoamme Hostel Suomenlinnassa sopivat puitteet niin virkistyspäiville, koulutuksiin, kokouksiin kuin juhlavampiinkin yksityistilaisuuksiin. Meillä kokousten järjestäminen on helppoa ja varustelumme täyttävät nykyaikaiset vaatimukset sisältäen mm. videotykin ja valkokankaan.  

Ympäristö saaristossa on rauhallinen ja viihtyisässä hostellissamme majoittuvat niin työporukat, reppureissaajat kuin perheetkin. Meiltä löydät petipaikat 39 henkilölle sekä 40 henkilöä vetävän kokous- ja juhlasalin.  

Hostelli on auki ympäri vuoden ja varhaisesta aamusta yömyöhään kulkevat lautat takaavat helpon ja vaivattoman reissaamisen. Meiltä saat yhdellä tarjouspyynnöllä tilan, majoituksen, aamiaiset, kokouskahvit, lounaat ja päivälliset. Tilaisuus viimeistellään tietenkin saunalla ja muulla virkistävällä ohjelmalla. 

Entä miltä kuulostaisi koko hostelli yksityiskäytössänne? Hostel Suomenlinnassa se on mahdollista! Räätälöimme toiveidesi mukaisen kokonaisuuden, joka sopii pienempään budjettiin tai vaativampaankin tarpeisiin. 

Tervetuloa viihtymään ja virkistäytymään monipuolisten palveluiden ja upeiden maisemien ääreen – parempaa sijaintia saa etsiä! 

Yhteystiedot

Hostel Suomenlinna myyntipalvelu p. 045 117 9899
Suomenlinna C 9, 00190 Helsinki

Hinnat

Majoituskokonaisuus alk. 1200€

Lisäpalvelut

ÄänentoistoAstiastoCateringOmat juomatOmat ruoatSaunaTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Hostel Suomenlinna

Hostel Suomenlinnaa pyörittää Suomen leirikouluyhdistys ja käyttämällä palveluitamme tuet leirikoulutoimintaa. Leirikoulu- ja muun leiritoiminnan rahoittamiseksi Hostel harjoittaa myös yksittäismatkailijoita, yrityksiä sekä muita ryhmiä palvelevaa toimintaa.

Tutustu yritykseen
tarjousMajoituskokonaisuus alk. 1200€
Katso tarjoustiedot