Skillz Gym - Studiotila - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
10-50Yksityistilat alk. --,--€

Skillz Gym - Studiotila

Tiedätkö, mikä tyhjästä luomisessa on parasta? Se, että voi tehdä ihan mitä vain!

Skillz Gymin neljän metrin korkuisella, 13,5 m x 11 m kokoisella studiolla järjestät yksityistilaisuuden teemasta ja tyypistä riippumatta – pidä workshop, kokous tai yksityinen tanssi- tai liikuntatunti! Tutustu, virkisty tai luo uutta kehityssuunnitelmaa, juhli synttäreitä tai järjestä vaikka leikkimieliset olympialaiset!

Studiomme soveltuu erinomaisesti kaikenlaiseen liikuntaan ja ryhmätyöskentelyyn sekä juhlatilaksi. Lisäksi tilamme on muunneltavissa kokoustilaksi, joka taipuu aina muutaman henkilön kokouksista isompiinkin konferensseihin.

Tekninen varustelu

Meiltä löytyy tarvittavat mediantoistovälineet ja luennointitarvikkeet. Studiossa on oma korkealaatuinen äänentoisto, peilit kahdella sivulla sekä suuret avarat ikkunat kahdella sivulla. Vaikka seisominen liikunnallisen tilaan henkeen sopisikin, hommaamme teille pöydät ja tuolit tilaisuutenne tyyliin sopivaan muodostelmaan!

Yhteystiedot

Energiakatu 3, 00180 Helsinki, Salmisaaren Liikuntakeskus 4. kerros

Skillz Gym myyntipalvelu

040 152 5955
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Yksityistilat alk. --,--€

Lisäpalvelut

Oletko koskaan seissyt käsilläsi tai tehnyt temppuja trampoliinilla? Suunnatkaa ennen tai jälkeen tilaisuuden Skillz Gymin ohjatulle akrobatia- ja temppuilutunnille! Voitte valita sopivan tason kolmesta vaihtoehdostamme, Easy, Basic tai Extreme. Astelkaa kohti upeita liikunnallisia elämyksiä ammattitasoisten ohjaajiemme opastuksella – aikaisempaa kokemusta ei tarvita!

  • Ohjatut akrobatia- ja temppuilutunnit
Hiki pintaanHyvinvointiSisällä

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Skillz Gym

Skillz Gym tarjoaa monipuoliset sekä turvalliset olosuhteet taitolajien harjoitteluun Helsingin ydinkeskustan läheisyydessä! Tiloihimme voit tulla liikkumaan omatoimisesti, tai ohjatusti ammattitaitoisten valmentajiemme kanssa.

Tutustu yritykseen
UKK

Voiko Skillz-tunneille osallistua ilman akrobatiataustaa?

Tunneillemme osallistuessa ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta cheerleadingista tai akrobatiasta. Aloittelijoille sopivat hyvin tason 1 tunnit, sillä tunnille ei ole taitovaatimuksia.

Voiko yritykset, yhdistykset tai yksityishenkilöt varata tiloja yksityiskäyttöön Skillz Gymiltä?

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme