Saunatilat Tampere - Järjestä onnistunut saunailta - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Saunatilat Tampere

Varaa saunatila Tampereelta Happensin kautta! Tulossa polttarit, kisakatsomo, synttärit, läksiäiset tai mikä tahansa kaveriporukan illanvietto? Saunassa ne järjestetään parhaiten! Etsi Tampereen saunatiloja ja lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä kätevästi yhdellä kerralla.
Tila Lounge & Showroom - Kokous ja juhlatila - Saunatila - Happens

Miksi saunatila on loistava juhlapaikka?

No, tarvitseeko tähän edes vastata? Sauna on paras paikka juhlia, tavata, kokoontua, kokoustaa, neuvotella, rentoutua ja ihan mitä vain! Oli tulossa sitten omat tai kaverin juhlat, firman virkistysilta tai tärkeä tapaaminen, hyvästä saunatilasta löytyy takuulla kaikki tarvittava. Ehkä ensin neuvotellaan oleskelutilan puolella ja sitten siirrytään lauteille hieromaan päätökset kuntoon? Tai sitten neuvottelupöydälle katetaan Beer Pong -turnaus ja kunnon setti saunaeväitä. Sinä valitset tilanteeseen sopivan vaihtoehdon!

Tarjouspyynnöt ilmaiseksi Happensilta

Happens.fi on loistava työkalu erilaisten yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Inspiroivasta palvelustamme paitsi varaat saunatilan Tampereelta, saat myös roppakaupalla ideoita tapahtuman suunnitteluun. Happensin kautta voit lähettää ilmaisen tarjouspyynnön useammalle palvelulle kätevästi samalla kerralla. Palveluntarjoajat ovat sinuun yhteydessä, ja pääsette sopimaan käytännön asioista keskenään ilman välikäsiä!
Katso koko tarjonta
Turun Akatemiatalon Juhlasali - Happens

Saunatilalle safkat?

Kun olet päättänyt järjestää saunaillan, olet saattanut jo miettiä tarjoilupuoltakin. Jos et, ei hätää! Aloita tarkistamalla, saako saunatilalle tuoda omat juomat ja ruoat. Mikäli omat tarjoilut on sallittu, voit joko suunnitella oman saunamenun, pitää juhlat nyyttärimeiningillä tai sitten tilata saunabuffetin pitopalvelulta. Tärkeintä? Että juomaa ja ruokaa riittää, joten äläpäs ujostele! Tunnelman pahin pilaaja on nälkäkiukusta kärsivä saunassa hikoillut vieras.
Tutustu Tampereen pitopalveluihin
Finnkino Maxim - Järjestä yritystapahtuma Happensin kautta

Varaa saunatila tilaisuuden teeman ja tarpeiden mukaan

Sopivaa saunatilaa etsiessäsi kannattaa heti miettiä tilaisuuden tyyliä, kulkua ja osallistujamäärää. Onko tarkoitus vain saunoa? Kenties kokoustaa ja saunoa? Tai juhlia ja saunoa? Tarvitaanko tekniikkaa? Tanssilattiaa? Jääkaappia, keittiötä? Ehkä palju olisi kiva? Olemme koonneet alle pienen muistilistan, joka kannattaa lukaista saunatilaa valittaessa.

  • Pyyhkeet ja muut pesuvälineet. Löytyykö saunalta vai tuodaanko itse?
  • Keittiö. Tarvitaanko astioita, kylmätiloja, keittiökoneita, valmistustilaa? Se kannattaa ainakin selvittää, kuinka paljon saunajuomia jääkaappiin mahtuu…
  • Kalustus. Oleskelutuolit, ruokapöytä, sohvat, neuvottelupöytä, tilaa tanssilattialle? Mikä sopii parhaiten?
  • Tekniikka. Mieti, onko tilaisuudessa tarvetta äänentoistolle, videotykille, TV:lle, langattomalle verkolle jne.
  • Tilavuokran pituus: Kysy jo tarjouspyynnöstä mahdollisuutta lisätunteihin, mikäli saunatilalla aiotaan viettää aikaa yön pikkutunneille asti.
  • Sijainti: Saapuvatko vieraat paikalle autolla, julkisilla vai taksilla? Tässä vaiheessa on hyvä pohtia, onko saunatilan parempi olla keskustassa vai olisiko jokin syrjäisempi kohde esimerkiksi majoitusmahdollisuudella sopivampi.

Mitä seuraavaksi? Tutustu tarjontaan Tampereella!

Yhdessä vietetyn saunaillan päätteeksi seuraa vain yksi asia: haikeus tilaisuuden päättymisestä. Mutta ei huolta, siihenkin on olemassa lääke! Nimittäin aina voi järjestää uuden tapahtuman. Ehkä se on jonkin yhteisen tekemisen parissa? Tai sitten tulossa on sukujuhlat, yritysjuhlat tai muu tilaisuus, jonka järjestämiseen saatat sattumalta tarvita apua. Katso Happensin muuta tarjontaa Tampereella:

Aktiviteetit Tampere | Kokoustilat TampereJuhlatilat Tampere | Vuokratilat Tampere

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme