Vuokratilat Tampere - Löydä tila tapahtumaasi - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Vuokratilat Tampere

Suunnitteletko tapahtumaa, jota et halua järjestää kotonasi tai toimistotiloissasi? Etsi vuokratila Happensin kautta! Oli tulossa sitten häät, sukujuhlat, yritystapahtuma, kokous, seminaari tai muu tilaisuus, Happensin kautta löydät sopivan vuokratilan tarpeisiisi Tampereelta. Tutustu, innostu ja lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä!
Creativeco Tampere - Juhlatila - Kokoustila - Happens

Onnistuneen tapahtuman suunnittelu alkaa tästä

Hip-hip hurraa, tämän helpommaksi ei vuokratilan etsiminen tule! Etsitkö tilaa kaupungin vilinällä maustettuna vai oman rauhan tuomalla seesteisellä tunnelmalla? Haluatko järjestää häät tai valmistujaiset, jossa perhekuva napsaistaan luonnon luomalla taustalla? Vai tehdä vaikutuksen yritysvieraisiisi tapahtumapaikalla hieman modernimmassa miljöössä? Oli toiveissa minkälainen vuokratila tahansa, sen löydät Happens.fi:n valikoimasta.

Minkä kokoista tilaa olet vailla?

Joskus pienemmällä porukalla vietetyt tilaisuudet ovat niitä kaikista parhaita. Silloin ehtii jutella kaikkien kanssa, saa viettää aikaa yhdessä – ja pienessä porukassa kutsun on todennäköisesti saanut vain ne todelliset VIP:t. Mikäli kuitenkin vieraita on tulossa paljon, jopa satoja henkilöitä, täytyy vuokratilallakin jo olla kokoa. Tampereen vuokratiloja voit selata koon mukaan joko tällä sivulla olevista nostoista tai sitten voit etsiä kaikkia sivustomme tiloja yllä olevasta hakupalkista. Mikäli tiedossa on nimenomaan kokous, saunailta, juhlat tai häät löydät tiloja rajatummin näiltä sivuilta:

Vuokratilan tarve määräytyy tilaisuuden teeman mukaan

Juhlia juhlitaan juhlahumussa ja kokousta kokoustetaan kokoukseen sopivassa kokoustilassa. Makes sense! Aina voi kuitenkin miettiä jotain mielikuvituksellisempaa, kuten tapaamisen pitämistä saunassa tai juhlien pitämistä vaikkapa jonkin aktiviteetin parissa. Nappaa tästä muutamat vinkit vuokratilan etsimiseen:

  • Mieti budjetti valmiiksi ja mikäli unelmiesi tila ylittää sen, voit esimerkiksi miettiä joustamista ajankohdasta. Sesongilla ja viikonloppuisin tilat ovat kalliimmillaan, mutta kuka kieltää kesähäiden järjestämisen vaikkapa torstaina tai perjantaina?
  • Vierasmäärä. Mieti paitsi osallistujamäärää, myös vuokratilan pohjaratkaisua ja kalusteita. Haluatko, että kaikki vieraat mahtuvat samaan tilaan vai voiko tilassa olla useita huoneita esimerkiksi ruokailua varten?
  • Ohjelmanumerot ja tekniikka. Tarvitaanko tanssilattiaa, esitystekniikkaa tai äänentoistolaitteita? Entä jotain muuta erityisempää? Tutustu vuokratilan ominaisuuksiin ennen kuin innostut vain visuaalisesta ilmeestä!
  • Tsekkaa paikan päällä parhaat vaihtoehdot! Kuvat kertovat paljon, mutta usein kuullaan silti sanottavan: ”Näyttää ihan erilaiselta kuin kuvissa!” Vuokratilan todellisen tunnelman ja toiminnallisuudet näet vasta paikan päällä, joten vieraile kohteissa valinnan helpottamiseksi.

Suunnittele tarjoilupuoli ajoissa

Tarkista myös vuokratilaa varatessasi saako tilaan viedä omat tarjoilut vai hoituuko catering tilan puolesta. Mikäli olet innokas keittiössä häärääjä, mahtavaa – vieraat odottavat pöytään loihtimiasi herkkuja takuulla! Jos taas pelkkä ajatuskin taikinasta ja uunista saa aikaan kylmiä väreitä, kannattaa saman tien harkita pitopalvelun palkkaamista.
Pitopalvelu Tampere
Catering Ganache

Mitä vielä?

Kun mietit ajoissa mahdollisimman tarkat yksityiskohdat kuntoon, löydät sopivan vuokratilan huomattavasti nopeammin. Mutta ei hätää, vapaa selailu ei missään nimessä ole kiellettyä. Me suorastaan vaadimme surffailemaan sivustoamme. Miksi? Koska silloin voit löytää inspiraatiota tapahtumaasi yllättävistäkin osoitteista!

Juhlatilat | Aktiviteetit Tampere | Elämykset | Yritystapahtumat | Inspiroidu | Esiintyjät

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme