Eventure - Raft & Hike Expedition - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
4-80Luontoretki alk. 650€/ryhmä

Eventure - Raft & Hike Expedition

Löytyykö yhteinen tahti meloessa ja luonnossa tallustaessa?

Lähtekää työporukalla rennolle luontoseikkailulle! Patikointia metsän siimeksessä, eläinten jälkiin ja luonnon ihmeisiin tutustumista, erätaitoja ja melontaa. Eventuren elämyksellinen Raft & Hike Expedition sopii ohjelmaksi tiimipäiviin, kokouksen yhteyteen sekä virkistys- ja tyhypäiviin. Tai miksei aktiviteetiksi ihan muutenkin vain!

Näin seikkailu etenee: retki käyntiin

Lähdemme oppaan johdolla patikoimaan Yli-Takkulan tilalta Nuuksion kansallispuistoon. Oppaamme kertoo tauoilla Nuuksion luonnosta ja sen eläimistä. Tutkimme myös eläinten jättämiä jälkiä ja ruokailupaikkoja. Patikan päätteeksi saavumme rantaan, jossa tukevat seitsemän henkilön melottavat kumilauttamme odottavat.

Sitten melomaan ja arvoituksia ratkomaan!

Retki jatkuu kumilautoilla meloen, nauttien Saarijärven kauniista maisemista. Kartan avulla etsitään järveltä salaperäisiä kysymyksiä, joihin yritämme löytää vastaukset yhdessä. Kysymykset liittyvät erätaitoihin ja luonnossa liikkumisen nikseihin, joista voi olla apua jo seuraavalla omalla päiväretkellä tai jopa koiranulkoilutuslenkillä. Elämysten ohella lauttakuntien tiimit hitsautuvat yhteen etsiessään melontaan yhteistä tahtia. Kaikille sopivassa luontoseikkailussa nautitaan ympäröivästä luonnosta ja yhdessäolosta!

Raft & Hike Expedition

  • Kesto: 3-3,5 tuntia
  • Suositeltu henkilömäärä: 4-80 henkilöä
  • Ajankohta: Sulan veden aikaan, noin touko-lokakuussa
  • Upea tapa päästä tutustumaan luontoon niin merellä, järvellä kuin maallakin
  • Ohjelma muokattavissa leppoisaksi tai seikkailullisemmaksi tilaajan toivomuksen mukaan
  • Yli-Takkulassa toteutettuna lisäpalveluna tunnelmallinen kota tai sauna melontaelämysten jälkipuintiin
  • Seikkailu toteutettavissa sovellutusti myös eri puolella Uudenmaan aluetta, kuten lukuisten kokouspaikkojen läheisyydessä, pk-seudun rannikolla ja lukuisilla järvillä.

Tervetuloa Yli-Takkulan tilalle!

Yli-Takkulan tila sijaitsee Pohjois-Espoossa kauniissa suomalaisessa maalaismaisemassa, Nuuksion kansallispuiston rajalla vain 27 km kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Meille saavut nopeasti! Villa Takkulalle ajat Helsingin Rautatieasemalta noin 35 minuutissa ja Helsinki-Vantaan lentoasemalta noin 25 minuutissa.

Yhteystiedot

Takkulantie 11, 02980 Espoo

Eventure myyntipalvelu

040 032 0855
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Luontoretki alk. 650€/ryhmä

  • Alkaen 650,00 €/4-10 henkilöä
  • Seuraavat osallistujat 34,00 €/henkilö

Lisäpalvelut

Sauna ja sapuskat reippailun perään!

Raft & Hike Expedition ohjelma on parhaimmillaan Yli-Takkulan tilalta toteutettavissa Nuuksion kansallispuistossa, johon ohjelma on suunniteltu parhaiten toimivaksi. Yli-Takkulan tilalla reippailun päälle maistuu puulämmitteisen saunan lempeät löylyt ja paljun lämpö! Päivää voi jatkaa myös esimerkiksi kodassa Villa Takkulan keittiön tarjoiluita nauttien.

Veden äärelläCateringSaunaUlkonaHiki pintaan

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Eventure – kohti uusia seikkailuja!

Eventuren monipuoliset elämyspalvelut auttavat sinua onnistumaan, kun tehtävänäsi on järjestää henkilöstön virkistyspäivä, asiakastilaisuus, kokouspäivä tai tiimiohjelmaa. Idyllisellä Yli-Takkulan tilallamme Nuuksion kansallispuiston maisemissa, onnistuvat kaikenlaiset yritystilaisuudet, juhlat sekä ohjatut ohjelmat ja aktiviteetit. Lisäksi aktiviteettimme ovat toteutettavissa lukuisissa muissa paikoissa Uudenmaan alueella.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme