Juhlasalit - Löydä täydelliset juhlapaikat - Happens.fi

Juhlasalit

Juhlatilaisuus tulossa? Missäpä muualla sitä vuoden suurimman spektaakkelin järjestäisi kuin hulppeassa juhlasalissa! Parhaat juhlasalit löydät Happensin kautta juuri sinulle tärkeillä kriteereillä, tarkoitti se sitten muutamaa kymmentä tai useaa sataa osallistujaa. Lähetä ilmaiset tarjouspyynnöt juhlasaleista ja ota ensimmäinen askel kohti taianomaista tapahtumaa!

Juhlasali on yksi tärkeimmistä asioista etenkin, kun järjestää suurta tapahtumaa. Ja vähempään kuin täydelliseen ei pidä tyytyä. On oltava sopiva tunnelma, valaistus, sijainti ja tekniikka. Plussaa kattavista lisäpalveluista, sijainnista keskustan kupeessa, merinäköalasta ja isosta terassista. Vai sopisiko sinun juhliisi ennemmin luonnonläheisyys ja naapurissa sijaitseva rantasauna, täydellisessä yksityisyydessä tietenkin?

Tärkeintä on, että juhlasali mukailee tapahtuman teemaa sekä palvelee juhlien tarpeita. Oli kyseessä sitten yritysjuhlat, häät, vuosijuhlat tai minkä tahansa merkkipäivän vietto, Happensin avulla löydät juuri sopivan juhlasalin. Salin miljöön tulee myös olla itse juhlakalun näköinen ja täyttää kaikki toiveet, juhlittiin sitten hääparia, syntymäpäiväsankaria, firman henkilökuntaa tai pitkän taipaleen kulkenutta yhdistystä. Aloita juhlasalin etsiminen alla olevien tilojen avulla!

Pienet juhlasalit 1-50 henkilölle

Happensilta löydät sopivan juhlasalin hieman pienemmällekin vierasmäärälle. Juhlavan tapahtuman ei tarvitse vaatia satoja vieraita, kaikki ansaitsevat viettää tärkeää tapahtumaa juuri sopivan kokoisessa juhlasalissa! Selaa alta intiimiä tunnelmaa huokuvia juhlasaleja.

Suuret juhlasalit: 50+ vierasta

Tiedossa hulppea spektaakkeli? Suurenmoinen tapahtuma vaatii vähintäänkin henkeäsalpaavan juhlasalin. Pukukoodi? Juhlava! Tunnelma? Juhlava! Tapahtuma? Ikimuistoinen! Tutustu alta suuriin juhlasaleihin.