Juhlatilat Porvoo - Parhaat juhlapaikat Porvoossa - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Juhlatilat Porvoo

Porvoo on täynnä upeita juhlatiloja. Valitse sopiva juhlapaikka, lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä Happensin kautta ja tee juhlistasi ikimuistoiset. Kun järjestät tilaisuutesi Porvoossa, saat paitsi upean tilan, pääset myös nauttimaan kaupungin historiallisesta viehätyksestä ja kauniista maisemista! Siis pelkkää säkenöintiä!
Juhlatilat Porvoo - Happens

Porvoo juhlatilat

Porvoo, kaunis historiallinen kaupunki lähellä Helsinkiä, tarjoaa upeita juhlatiloja jokaiseen makuun! Olipa kyseessä sitten häät, syntymäpäivä tai yritystapahtuma, Porvoo on paikka unelmien toteuttamiselle. Se on ripauksen hienostunut, sopivan ainutlaatuinen ja sataprosenttisen trendikäs. Tällä sivulla pääset tutustumaan Porvoon juhlatiloihin.

Ilmaiset tarjouspyynnöt

Kun löydät yhden tai useamman sopivan tilan, voit lähettää rajattoman määrän ilmaisia tarjouspyyntöjä Happensin kautta. Klikkaa vain potentiaaliset juhlatilat ostokoriin, lähetä pyynnöt maailmalle – tässä tapauksessa Porvooseen – ja palveluntarjoajat ovat suoraan sinuun yhteydessä. Kaikki kommunikointi tapahtuu teidän välillänne sähköpostitse, soittamalla tai muussa sopivassa kanavassa ilman välikäsiä, äärimmäisen helposti. Oi mitä onnea jo ennen pääpäivää!

Juhlatilat Porvoossa 10-100 henkilölle

Juhlatiloja kaikenlaisiin juhliin ja yksityistilaisuuksiin

Mitä tulee ottaa huomioon, kun varaa juhlatilaa?

Juhlatilan varaaminen on tärkeä osa juhlien suunnittelua. Ei paineita, mutta sopivan juhlatilan valinta vaikuttaa merkittävästi tapahtuman onnistumiseen. Jotta juhlat sujuvat suunnitelmien mukaisesti ja vieraille jää täydellistä hipova ellei täyskympin kokemus, on tärkeää ottaa huomioon muutamia seikkoja ennen juhlatilan varaamista. Alla olevan helpon listan sekä Happens -palvelun avulla onnistut varmasti!

  1. Tilan koko ja kapasiteetti: Ensimmäinen asia, joka tulee ottaa huomioon, on juhlan koko ja vieraiden määrä. Valitse tila, joka sopii tarpeisiisi ja jossa kaikki vieraat mahtuvat oleilemaan Tila ei saa olla liian ahdas eikä liian väljä, jotta sopivan tunnelman luominen onnistuu.
  2. Sijainti: Juhlatilan sijainti on myös tärkeä tekijä. Koska olet valinnut sijainniksi Porvoon, mieti, miten vieraasi pääsevät helposti paikalle. Onko tila helposti saavutettavissa julkisilla kulkuneuvoilla tai onko paikalla riittävästi pysäköintitilaa? Ehkä joudut järjestämään kuljetuksen?
  3. Varustelu: Tarkista, mitä varustelua juhlatila tarjoaa. Tarvitsetko esimerkiksi äänentoistolaitteita, valaistusta, tarjoilupöytiä tai muita erityisjärjestelyjä? Varmista, että tilassa on tarvittavat tekniset välineet ja muut varustelut sekä haluamasi pöytäjärjestely esimerkiksi esiintyjiä silmällä pitäen.
  4. Ruokailumahdollisuudet: Jos suunnittelet tarjoilua juhliin, varmista, että juhlatilassa on mahdollisuus järjestää ruokailu. Tarkista, onko tilassa keittiö ja tarjoilumahdollisuudet, tai voitko hommata oman cateringpalvelun. Pitopalvelut löydät myös Happensin kautta!
  5. Budjetti: On tärkeää asettaa budjetti ja pitää se mielessä valintoja tehdessä. Vertaile eri vaihtoehtoja ja pyydä tarjouksia eri juhlatiloista ennen lopullisen päätöksen tekemistä.
  6. Palveluiden laatu: Selvitä, millaisia palveluita juhlatila tarjoaa. Onko heillä ammattitaitoista henkilökuntaa, joka voi auttaa juhlien järjestämisessä? Tarjoavatko he esimerkiksi siivouspalvelua tai järjestelyapua? Hyvä juhlatila voi tarjota arvokasta apua tapahtuman suunnittelussa ja toteutuksessa. Jos ei, muista varata omia apukäsiä mukaan, jotta sinä et joudu sohimaan ympäriinsä ennen juhlia ja juhlien aikana!
  7. Lisäpalvelut: Jos tarvitset lisätiloja esimerkiksi musiikille, tanssimiselle tai lasten leikkipaikalle, selvitä, onko juhlatilassa mahdollisuus hyödyntää lisätiloja. Tiedustele myös mahdollisuutta erilaisiin lisäpalveluihin, kuten valokuvaus, somistus tai DJ-palvelut. Esiintyjät löydät myös Happensin kautta!
  8. Aikataulu: Tarkista, onko juhlatila varattavissa haluamanasi ajankohtana. Suositut juhlatilat saattavat olla varattuja pitkälle etukäteen erityisesti suosittuina sesonkiaikoina, kuten kesällä tai pikkujoulukauden Varaa juhlatila hyvissä ajoin, jotta saat haluamasi päivän ja kellonajan. Älä epäröi tehdä taustatyötä, käydä katsomassa eri juhlatiloja ja keskustella tilan henkilökunnan kanssa ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Tekemistä Porvoossa

Kaikki Porvoosta löytyvät palvelut löydät sivun yläreunan hakupalkista valitsemalla sijainniksi Porvoon. Jos etsit mukavaa aloittelua juhliin tai vaikkapa pientä tekemistä juhlien suunnittelun lomaan, tsekkaa esimerkiksi Runo Hotellin cocktailkoulu. Tämä tyylitelty ja maukas drinkkikurssi järjestetään hotellin upeassa aulabaarissa.
Runo Hotellin cocktailkoulu »
Runo Cocktailkoulu - Happens

Juhlatilat Porvoo & muut sijainnit ympäri Suomen

Happensin kautta löydät juhlatiloja mm. Uudeltamaalta; Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta, sekä Tampereelta ja Turusta. Tsekkaa siis avoimin mielin myös nämä sijainnit Porvoon lisäksi!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme