Ventoniemi - Varaa Ventoniemen tilausajo - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Ventoniemi tilausajot

Tapahtuma on onnistunut, kun se alkaa sujuvalla saapumisella! Tarjoa vieraillesi mahdollisuus unohtaa oma auto, pysäköinnin etsiminen ja julkisen liikenteen aikataulut – Ventoniemen tilausajoilla kaikki pääsevät paikalle, oli kyseessä sitten kymmenen tai sadan osallistujan juhlat tai yritystapahtuma.
Ventoniemi Buses - Kuljetuspalvelut ympäri Suomen - Happens

Aikataulu tapahtumaan sopivaksi

Ventoniemellä kuljetuspalvelu räätälöidään täysin tarpeiden mukaan. Haluatko pelkän kuljetuksen yhteen suuntaan? Pelkän menon tai pelkän haun? Ehkä tapahtumapäivänä on tarve liikkua useammassa sijainnissa tai tehdä ulkomaalaisten vieraiden kanssa vaikka kaupunki kierros? Ventoniemeltä saat tarvitsemasi tilausbussin tai muun ajoneuvon käyttöösi juuri siksi aikaa ja niin moneksi kilometriksi, kun tarvitset.

Museobussi Siipi-Wiima

Matkaan aikamatkan kautta? Ventoniemen museobussi Siipi-Wiimalla luot matkasta hauskan elämyksen, ja vieraasi pääsevät samalla pienelle historiatunnille. Siipi-Wiima on täysin entisöity museobussi, joka sopii monenlaiseen tilausajoon ja tarjoaa nostalgiaa kaipaaville vaihteeksi hieman erilaisen kuljetuksen!
Tutustu ja varaa Museobussi Siipi-Wiima »

Ilmaiset tarjouspyynnöt

Happens.fi:n kautta voit lähettää rajattoman määrän tarjouspyyntöjä ilmaiseksi. Kun lähetät tarjouksen Ventoniemen kuljetuspalveluista, Ventoniemeltä ollaan sinuun suoraan yhteydessä, ja pääsette sopimaan tapahtuman yksityiskohdista keskenään ilman välikäsiä.

Kuljetuspalvelut maassa, merellä ja ilmassa

Happensilta löydät Ventoniemen lisäksi paljon erilaisia tapoja liikkua paikasta A paikkaan B. Varaa siis tapahtumakuljetus helikopterilla Helsinki Citycopterilta tai vaikka purjeveneellä Lagoon Charterilta. Jos haluat ihastella merta koko tapahtuman ajan, ei SunLines tapahtumaristeilyt ole hassumpi ajatus. Sinne mennään, minne tarvitaan!

Tutustu kuljetuspalveluihin kootusti »

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme