Hotelli Krapi - Kohtaamisia tapahtumien merkeissä - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Hotelli Krapi

Krapilla järjestät kokoukset, juhlat, yritystapahtumat, virkistyspäivät, saunaillat – ja mitä vielä! Tämä Tuusulanjärven rannalla sijaitseva hotelli on todellinen tapahtumatalo, josta ei palveluita puutu.
Hotelli Krapi - Yritysjuhlat - Happens

Tekemisentäyteiset virkistyspäivät

Krapilla kulttuuri, liikunta, käsin tekeminen, uuden kokeminen ja oppiminen kulkevat virkistysohjelman punaisena lankana. Viinitastingia, kirkkovenesoutua, luontoretkiä, pihapelejä tai jotain ihan muuta? Krapin virkistyspaketeissa on mistä valita.
Tutustu Krapin virkistyspäivän aktiviteetteihin »

Täyden palvelun yritysjuhlat

Kun suunnitteilla on yritysjuhlat, Krapi hoitaa kaiken järjestelyistä tarjoiluihin ja esiintyjistä somistuksiin. Krapilla voit järjestää kesäjuhlat, vuosijuhlat, henkilöstöjuhlat, gaalat, teemajuhlat ja kansainväliset spektaakkelit! Tutustu valmiiseen ehdotukseen tai kokoa juhlapaketti toiveiden mukaan.
Yritysjuhlat Krapilla »

Tarjouspyynnöt ilmaiseksi

Happensin kautta voit lähettää rajattoman määrän ilmaisia tarjouspyyntöjä. Voit huoletta tiedustella kaikkia sinua kiinnostavia palveluita ja tiloja. Palveluntarjoaja, tässä tapauksessa Krapin myyntipalvelu, on sinuun suoraan yhteydessä ja pääsette sopimaan yksityiskohdista ilman välikäsiä.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme