Action Factoryn etäaktiviteetit missä vain - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
15-1000Mobiilit tiimipelit alk. 25€/hlö

Action Factory - Mobiilit tiimipelit

Moderneja matalan kynnyksen ulkoilupelejä, sekä myös sisä- ja etävaihtoehtoja. On sitten tarve kevyelle happihyppelylle, tai hiukan enemmän sisäistämistä vaativalle tiimipelille, niin joka tilanteeseen löytyy aina sopiva vaihtoehto. Missä vain, koska vain, kenelle vain!

Action Factory tarjoaa elävöitettyä, paikkariippumatontakin ulkoilua lähes kaikkialla Suomessa. Tarjolla on toistakymmentä erilaista ulkoilupeliä kaikenkokoisille ryhmille. Varaa hauskaa tekemistä henkilökunnallesi vaikkapa kokouspäivää virkistämään! Kaikki pelit pelataan joko meidän optimoiduilla mini-iPadeillämme tai osallistujien omilla puhelimilla.

Aarrejahti – liikunnallinen tiimipeli

Jännittävässä Aarrejahti-pelissä etsitään mobiililaitteen näkymän avulla virtuaalisia aarteita ja muita objekteja, joista ansaitaan pisteitä. Matkan varrella saadaan hulppeita bonuksia, sekä hauskoja lisätehtäviä suoritettaviksi, ja haluttaessa alueelle voidaan luoda jopa 10 asiakkaan omaakin tehtävää. Reaaliaikainen pisteytys takaa pelijännityksen. Liikkua voi yksin, mutta pareittain tai pienissä ryhmissä liikkuen peli on vielä hauskempaa. Peli on luotu useaan kokouskohteeseen valmiiksi, mutta on mahdollista myös luoda asiakkaan osoittamaan paikkaan.

  • Tiimipisteytys
  • Kesto 45-75 min
  • 25-300 henkilöä

Flaghunt – lipunmetsästyspeli

Flaghunt-pelissä etsitään mobiililaitteen näkymän avulla virtuaalisia pisteytettyjä lippuja, joita pelin kuluessa ilmestyy randomisti lisää pelialueelle. Virtuaalisia rosvoja tulee liikkuessa kuitenkin varoa! Peliin voidaan lisäksi luoda myös asiakkaan omia tehtäviä. Reaaliaikainen pisteytys pistää yrittämään! Pareittain liikkuen peli on parhaimmillaan. Peli on luotu useaan kokouskohteeseen valmiiksi, mutta on mahdollista myös luoda asiakkaan osoittamaan paikkaan.

  • Tiimipisteytys
  • Kesto 45-90 min
  • 15-300 henkilöä

Go Quest – paikkariippumaton ulkoilupeli

Erinomainen ulkoilupeli, johon jokainen voi osallistua täysin riippumatta missä päin onkaan! Osallistujat liikkuvat ulkona aina 100 m kerrallaan, jolloin mobiililaitteen ruudulle ilmestyy asteittain paljastuva piilokuva arvattavaksi. Mitä nopeammin arvaa kuvan oikein, sen enemmän saa pisteitä. Myös liikkumisesta saa pisteitä. Kaikkien pisteet kertyvät samaan reaaliaikaiseen pistetaulukkoon tiimeittäin ja henkilökohtaisesti, joka on kaikkien nähtävillä pelin kuluessa. Ympäri Suomen olevat pelaajat voivat pitää yhteyttä tiimeittäin pelin omalla chat-ominaisuudella. Peli voidaan myös järjestää koko ryhmälle samassa paikassakin.

  • Tiimi- tai henkilökohtainen pisteytys
  • Kesto 30-90 min, sovittavissa
  • 15-1000 hlöä
  • Ohjattu peli esim. kokouskohteessa, tai edullisempi etästartattava peli, tai näiden hybridiyhdistelmä

Muita liikunnallisia ulkoilupelejä ovat mm. Trivia Quest-tietokilpailu, Go Memo-muistipeli, ja Outdoor Bingo.

Yhteystiedot

Keksikatu 5, 13110 Hämeenlinna

Action Factory myyntipalvelu

040 482 012
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Mobiilit tiimipelit alk. 25€/hlö

Mobiilit tiimipelit alk. 15 €/hlö (50 henkilön ryhmäkoolla)

Lisäpalvelut

EsteettömyysUlkonaHiki pintaan

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Action Factory Finland

Action Factoryn paikkariippumattomat aktiviteetit ovat ainutlaatuinen tapa yhteiselle hauskanpidolle. Rentouttavat, kaikille sopivat kilpailusessiot tulevat luoksenne minne vain, milloin vain! Suositut aktiviteettikokonaisuudet ovat tilattavissa ohjattuna ympäri Suomen.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme