Grape Wine Bar - Grape Tasting Room - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-26Tila ja tarjoilut alk. 60€/henkilö

Grape Wine Bar - Grape Tasting Room

Tasting Room, Meeting Room, Everything Room!

Grape Tasting Room syntyi tarpeesta saada pienelle viinibaarille lisää tilaa viinitastingien järjestämiseen. Sen lisäksi, että Grape Tasting Room on viinibaarin omien viinitasting-tapahtumien sydän, se mahdollistaa erilaiset tilaisuudet rennoista illanvietoista juhlavampiinkin kokoontumisiin.

Tila Punavuoren sydämessä

Tunnelmallinen tila on omiaan yksityisiin tapahtumiin: järjestä viini-ilta vaikkapa synttäreiden, pikkujoulun tai virkistyspäivän kunniaksi! Grape Tasting Room sijaitsee Punavuoren sydämessä, aivan ydinkeskustan tuntumassa.

Tarjoilut Grape Wine Barin keittiöstä

Kaikkiin tilaisuuksiin on mahdollista tilata tarjoiluiksi Grape Wine Barin keittiön herkkuja, oli kyse sitten viinitastingista, illanvietosta tai vaikkapa henkilöstöjuhlasta.

Tilan kapasiteetti

  • 26 henkilöä

Tilan varustelu

  • Valkokangas
  • Projektori
  • Langaton internet-yhteys

Yhteystiedot

Uudenmaankatu 13, 00120 Helsinki

Grape Wine Bar myyntipalvelu

050 552 0822
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tila ja tarjoilut alk. 60€/henkilö

Tilan voi vuokrata minimiveloituksella. Minimiveloituksen summa riippuu muun muassa sesonkivaihtelusta ja tilaisuuden ajankohdasta. Jos minimimyyntisumma ei täyty tarjoiluilla, veloitamme loput tilavuokrana. Alla esimerkkejä tarjoiluiden hinnoista.

  • Viinitastingit alk. 60-65 €/hlö
  • Tarjoilut tastingin yhteyteen alk. 18 €/hlö (esim. yhdistelmä maukkaita leikkeleitä, herkullisia juustoja, tuoretta leipää, oliiveja)

Lisäpalvelut

Viinitastingit 6-24 henkilölle! Valitse suosikkisi neljästä eri tastingpaketista ja nauti ohjatusta viinien maistelusta tilaisuuden yhteydessä tai sen jälkeen. Grape Tasting Roomin tastingeihin sisältyy kuusi maisteltavaa viiniä ja tarinat niiden taustalta.

  • Hinta alk. 60-65 €/hlö
A-oikeudetCateringAstiastoTV / ValkokangasWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Grape Wine Bar

Grape Wine Bar on kotoisa viinibaari Helsingin Punavuoressa. Tällä kolmen naisen perustamalla viinibaarilla on ollut yhteinen tavoite sen tarinan alusta alkaen: olla Helsingin paras viinibaari. Se tarkoittaa rentoa ja hyvää fiilistä, jossa vieraat tuntevat olonsa kotoisaksi, huikeita viinejä ja maistuvaa ruokaa unohtamatta.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme