Helsinki Citycopter - Tapahtumat - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-60Yksityistilaisuudet alk. 190€/hlö

Helsinki Citycopter - Tapahtumat

Järjestä maailmanluokan tapahtuma!

Helsinki Citycopters on kokenut tapahtumajärjestäjä, joka tarjoaa yrityksille ja yksityistilaisuuksiin korkealuokkaiset puitteet ja ohjelmaa. Tapahtumissa kohtaa asiakkaan toiveet ja ainutlaatuiset, unohtumattomat elämykset. Yksityiset tapahtumat onnistuvat niin pienille kuin suuremmille ryhmille ja lennot voidaan järjestää elämyksinä tai kuljetuksina vaikkapa juhla- tai kokouspaikalle!

Valitse jokin suosituimmista puolen päivän tai koko päivän elämyksistämme tai anna meidän räätälöidä sinulle sopiva tapahtuma:

Fly & Cruise

Lennä Helsingin yllä ja laskeudu kauniille luonnonsaarelle tai järjestä juhlat vaikka saaristolaisravintolassa. Nauti risteilystä takaisin kaupunkiin veneellä tai jahdilla herkkutarjoilujen ja juomien äärellä – maisemista tai vaikkapa auringonlaskusta puhumattakaan! Päätä risteily katajanokan huvivenesatamaan ja jatka iltaa kaupungin sykkeessä!

Island hopping saaristossa ja illallinen

Vietä päivä saariston yllä helikopterin kyydissä ja nauti perillä neljän ruokalajin illallinen. Elämykseen voidaan yhdistää kokoustilat ja paketti sopiikin loistavasti kruunaamaan vaikkapa unohtumattoman businesstapaamisen.

Häät ja tapahtumalennot

Ripaus loistetta tärkeään päivääsi! Oli tiedossa sitten yksityiset juhlat tai yritystilaisuus, tarjoamme tapahtumaasi ainutlaatuisen yksityiskohdan helikopterikuljetuksella!

Elämys helikopterilla ja ilmatyynyaluksella

Mukaansa tempaava seikkailu helikopterilla ja RIB-veneen kyydissä: näe Helsinki ilmasta ja mereltä! Elämys startataan näköalalennolla, jolta laskeudutaan saarelle nauttimaan esimerkiksi illallisesta tai saunomisesta. Päivän päätteeksi huippunopea RIB-vene kyyditsee teidät takaisin mantereelle!

Fly, Dine & Sail

Tämä palkittu All inclusive -paketti sisältää näköalalennon saariston yllä, neljän ruokalajin illallisen saarella sekä purjehtimisen katamaraanilla takaisin Helsinkiin.

Yhteystiedot

Liikelentotie 8, 01530 Vantaa

Helsinki Citycopter myyntipalvelu

010 200 7950
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Yksityistilaisuudet alk. 190€/hlö

Yksityistilaisuudet alkaen 190 €/hlö (kun kyseessä on yli 20 hlön ryhmä, lennot voidaan järjestää ryhmäalennushintaan oli kyseessä kuljetus tai elämyslento)

Lisäpalvelut

  • Koptereiden brändääminen ja teippaaminen joko yrityksen brändin tai tapahtuman teeman mukaan
  • Jahdit
RavintolaA-oikeudetCateringKuljetusPöytiintarjoilu

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Helsinki Citycopter

Helsinki Citycopter on European Travel and Hospitality Award -palkinnon voittaja vuodelta 2021. Citycopter on Helsingin johtava helikopterilentopalvelu, joka tarjoaa paitsi elämyksellisiä näköalalentoja, myös lentoja kaikkialle Pohjoismaihin modernilla ja edistyneellä laivastolla.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme