Långvik - Polttaripaketit - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
6-10Polttaripaketit alk. 190€/hlö

Långvik - Polttaripaketit

Polttarit – se yksi tärkeimmistä häävalmisteluista. Vietä kokonainen viikonloppu Långvikissa!

Tuo morsian hengähtämään ennen tulevaa koitosta! Polttarit ovat parhaimmillaan loistava tilaisuus kokea totaalinen rentoutuminen parhaiden ystävien kanssa. Nautiskele herkullista illallista, vietä aikaa hemmottelevan ohjelman parissa ja ihaile merellisiä maisemia. Kuohuva kuuluu tietenkin jokaiseen hetkeen!

Majoitu ylellisesti kylpylähotellissa!

Långvikin kylpylähotellin polttaripakettiin sisältyy majoitus 2 henkilön standard-huoneissa. Majoitukseen kuuluu sisäänpääsy wellness-kylpylään ja kuntosalille sekä korkeatasoinen aamiainen. Kylpylässä on suomalaisen saunan lisäksi infrapuna- ja höyrysauna, 22-metrinen kuntouima-allas, porealtaat, kylmäallas sekä kylmä- ja kuumakahluualtaat. Nämä pitävät takuulla huolen siitä, että hyvä olo jatkuu vielä pitkään vierailunne jälkeen!

Hemmottele morsianta Biotec –kasvohoidolla.

Häitä kohti säkenöivin kasvoin! Kokoontukaa yhdessä tunnelmalliseen Långvikin Speed Spa:han ja yllättäkää morsian Biotec-kasvohoidolla! Valittavanana on kaksi tehokasta hoitoa: syväkosteuttava pikakaunistaja tai vastalääke väsyneelle iholle. Hyödyt näkyvät heti ensimmäisen hoidon jälkeen!

Porukalla skumppajoogaan!

Skumppajoogatunti alkaa rauhallisella alkulämmittelyllä ja helmeilevään juotavaan tutustumisella. Harjoituksen aikana skumppalasi toimii hauskana lisäpainona mielenhallintaa vaativissa harjoituksissa, kuten janoinen soturi ja nesteytetty lohikäärme -liikesarjoissa. Ohjaaja antaa runsaasti vaihtoehtoja eritasoisille liikkujille.

Illalliseksi elämyksellinen makumatka.

Päivän kruunaa kolmen ruokalajin Menu Kirkkonummi. Menu vaihtuu vuodenaikojen mukaan, ja siinä yhdistyvät herkulliset maut sekä ensiluokkaiset raaka-aineet. Alkuun sisältyy lasilliset kuohuviiniä.

Yhteystiedot

Tanskarlantie 9, 02420 Kirkkonummi

Loading...

Hinnat

Polttaripaketit alk. 190€/hlö

  • Polttaripaketit alk. 190 €/hlö/2hh
  • min. 6 henkilöä

Lisäpalvelut

Pimp up your party! Långvik on pullollaan elämyksiä ja ohjelmaa. Mitäs kaikkea polttarit voisivatkaan vielä sisältää?

  • Wellness-aktiviteetit
  • Private Pool Party
  • Cocktailkoulu
  • Jake’s Karaoke
A-oikeudetCateringHotelliHyvinvointiMajoitusVarattavissa myöhään

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Lånvik Congress & Welness Hotelli

Ota rennosti omalla porukalla, ja varaa virkistävää tekemistä Långvikin kylpylän elämyspalveluista! Långvikin kokous- ja kylpylähotelli sijaitsee Kirkkonummen rauhallisessa merenrantamiljöössä vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Tutustu elämyksiin

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme