Mäkelänkadun Sauna

Mäkelänkatu 91, 00610 Helsinki

1-50Saunatilat alk. 290€

Mäkelänkadun Sauna

Nauti täydellä teholla!

Mäkelänkadun Sauna on sopiva yksityistila niin elämän tärkeimpiin juhliin kuin elämän tärkeimpiin kokouksiinkin – ja tilaisuudesta riippumatta tärkeintä on ottaa rennosti, jutustella ja nauttia saunan lämmöstä!

Mäkelänkadun Sauna on alun perin rakennettu Amer-yhtymän edustuskäyttöön. Tilassa on täysin varusteltu neuvotteluhuone, joka on suljettavissa muusta alueesta liukuovella. Neuvottelun voi pitää myös saunan lauteilla, johon sopii kerralla jopa 25 henkilön ryhmä. Reilun kokoisissa pesutiloissa on myös pulahdusallas.

Kyllä kelpaa! Tila soveltuu erinomaisesti, kokoustamiseen, edustustilaisuuksiin, polttareihin, urheilujoukkueiden saunailtoihin sekä muihin juhlatilaisuuksiin. Suurempikin porukka mahtuu tilan sydämessä sijaitsevan takan ääreen. Tilan varusteluihin kuuluu kylmäkaapit, liesi, televisiot sekä äänentoisto.

Tilassa ei ole anniskeluoikeuksia, joten asiakas voi vapaasti tuoda oman ruoka- ja juomatarjoilun. Ruokatarjoilut voit kuitenkin tilata kauttamme joko valmiista menuista tai voimme yhdessä suunnitella toiveidenne mukaisen kokonaisuuden. Räätälöimme mielellämme tilan ja menun toivomallanne tavalla. Tilaisuuteen on mahdollista tilata kauttamme myös tarjoiluhenkilökunta.

Tervetuloa viihtymään!

Yhteystiedot

Mäkelänkatu 91, 00610 Helsinki

Mäkelänkadun Sauna myyntipalvelu

050 300 4774
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Saunatilat alk. 290€

Päiväsauna klo 10-15

  • 290 € (ma-su)

Iltasauna klo 16-01

  • 590 € (su-to)
  • 790 € (pe-la)

Lisäpalvelut

Nauti olostasi ja jätä hikoilu saunan lauteille! Tilaa kauttamme tarjoilut, henkilökunta ja somistukset tilaisuuteenne, niin aikaa jää muuhunkin kuin turhaan stressaamiseen. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

  • Catering-palvelu
  • Henkilökunta
  • Somistukset

 

 

ÄänentoistoCateringHenkilökuntaOmat juomatOmat ruoatSaunaSomistusTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Mäkelänkadun Sauna

Tervetuloa Stadin parhaisiin löylyihin! Meillä järjestät kaikenlaiset yksityistilaisuudet, joissa osallistujat nauttivat päivästä täydellä teholla! Sauna on hyväksi jokaiselle. “Jos ei viina, terva ja sauna auta, niin tauti on kuolemaksi”, sanoo suomalainen sananlaskukin.

Tutustu yritykseen
tarjousSaunatilat alk. 290€
Katso tarjoustiedot