Musiikkitalo - Terassi - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
30-300Tilavuokra alk. 200€/tunti

Musiikkitalo - Terassi

Helsingin parhaiten varusteltu terassi löytyy Musiikkitalolta!

Miltä kuulostaisi tyylikkäät kesäjuhlat Kansalaistorin laidalla? Tai rapujuhlat pimenevässä syysillassa kaupungin valojen tuikkeessa? Musiikkitalon upouusi terassi valmistui kesällä 2020 ja se on varattavissa monenlaisiin yksityistilaisuuksiin. Tyylikäs, lasikatettu terassi on Helsingin keskeisimpiä terasseja!

Lounastapaaminen, kick-off, tiimipalaveri…

Kauniina kesäpäivänä voit järjestää terassilla vaikka kokouksen tai ulkoilmaseminaarin! Eipähän sitten osallistujat päivittele, kuinka hyvä sää menee toimistolla hukkaan. Terassi on varustettu myös liikuteltavin lasiseinin, ja kattoon on upotettu kiinteät lämmittimet. Näiden ansiosta terassilla voi järjestää tunnelmallisia tapahtumia pitkälle syksyyn.

Terassin kapasiteetti

  • Lasikaton suojiin noin 60–100 henkilöä
  • Koko terassialue jopa 300 henkilölle
  • Alue on laajennettavissa myös viereiselle nurmikolle

Terassin tekniset tiedot

Musiikkitalon terassi on Suomen ainoa terassi, joka on varusteltu erityisesti yksityistilaisuuksia varten. Terassilla on täysi, kiinteä esitys- ja tapahtumatekniikka, joten terassilta onnistuu niin striimi kuin vaikka kokonaisen televisio-ohjelman tekokin!

Yhteystiedot

Mannerheimintie 13 A, 00100 Helsinki

Musiikkitalo myyntipalvelu

020 707 0450
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. 200€/tunti

Tilaisuuden hinta määrittyy tuotteiden ja palveluiden sekä tilaisuuden keston mukaan. Teemme aina erillisen tarjouksen jokaiseen tapahtumaan.

Lisäpalvelut

A-oikeudetCateringTerassi/ParvekeVarattavissa myöhäänÄänentoistoEsteettömyysTV / ValkokangasCocktailHenkilökuntaPöytiintarjoiluSomistusWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Musiikkitalo

Musiikkitalon osaava henkilökunta on apunasi kaikissa tapahtumanjärjestämiseen liittyvissä kysymyksissä. Tarjositpa yleisöllesi asiaa, viihdettä, loistoa tai kaikkia näitä, huolehdimme, että tunnelma kohoaa ja tekniikka toimii nuotilleen toiveittesi mukaan. Musiikkitalossa kaikki on mahdollista!

Tutustu tapahtumapaikkaan

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme