Rauhanasema - Tupa ja sauna - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
5-25Saunatilat 70€/tunti

Rauhanasema - Tupa ja sauna

Vuokraustoiminto on tauolla juhannuksesta heinäkuun loppuun, emmekä tällöin vuokraa Tupaa ja saunaa yksityiskäyttöön!

Punainen tupa ja perunamaa? Ei vaan jotain vielä parempaa! 

Rauhanaseman uniikilla saunatuvalla järjestät mukavasti saunaillat, pienet juhlatilaisuudet, polttarit ja vapaamuotoisemmat kokoukset! Kukapa ei kaipaisi välillä rentoutumista tunnelmallisessa ympäristössä. 

Tämä Pasilassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella, sijaitseva viihtyisä tupa kätkee sisäänsä istumapaikat 25 henkilölle. Historiallisen asematalon kellarikerros rakennettiin, kun Pasilan vanha asemarakennus siirrettiin nykyiselle paikalleen Itä-Pasilan Veturitorille ja nyt sen suojissa palvelee tunnelmallinen saunatupa. 

Siis sauna lämpiämään!

Tälle saunavuorolle ei tarvitse pyyhkeitä tai peflettejä itse raahata, sillä ne kuuluvat hintaan. Tuvasta löytyvän jääkapin voitte kuitenkin täyttää haluamillanne eväillä. Tilavassa ja kodikkaassa tuvassamme vierähtää helposti useampi tunti. Tupa ja sauna tarjoavatkin loistavan mahdollisuuden esimerkiksi firman virkistyspäivän ja kokoustilaisuuden yhdistämiseen, mutta jos ette halua sekoittaa työtä ja huvia, on sekin täysin ok! 

Tupamme ikkunasta eivät näy 1900-luvun maalaismaisemat vaan Pasilan industriaalinen katukuva. Halutessasi voit kuitenkin suunnata huomiosi tuvassa komeilevaan televisioon ja liittää siihen vaikkapa oman tietokoneesi.  

Tervetuloa rentoutumaan Rauhanasemalle!

Yhteystiedot

Veturitori 3, 00520 Helsinki

Rauhanasema myyntipalvelu

040 717 1575
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Saunatilat 70€/tunti

Voit varata Rauhanaseman saunatuvan tuntiveloitteisesti 70€/h tai koko päiväksi klo 12-24 (ma-su). Saunapyyhkeet ja pefletit sisältyvät hintaan.

Lisäpalvelut

Saunakauhalla on paha tehdä muistiinpanoja ja vaikka löylyt kiukaalla sihisevätkin, ei sillä musiikkia soiteta. Hätä ei ole tämän näköinen! Voit vuokrata kauttamme käyttöösi monipuolisen kattauksen erilaisia kokousvälineitä sekä äänentoistolaitteita.

Tuvan jääkaappi täyttyy myös halutessanne valmiiksi talon lounaskahvila Leni´s Café:n erilaisilla tarjoiluilla.

  • Kokousvälineet ja -tekniikka
  • Äänentoistolaitteet
  • Catering-palvelu
Omat juomatOmat ruoatÄänentoistoSaunaWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Rauhanasema

Rauhanasema on yli 100 vuotta vanha puinen asemarakennus Helsingin Itä-Pasilassa. Nykyisin rakennus toimii rauhantyön toimintakeskuksena sekä kaikille avoimena kokous- ja juhlapaikkana. Rauhanaseman omistaa Suomen Rauhanliitto.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme