Ravintola Kaari - Juhlasali - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
30-200Tilavuokra alk. 300€

Ravintola Kaari - Juhlasali

Onnistuneen tilaisuuden elinkaari alkaa hyvästä suunnittelusta ja päättyy siihen, kun vieraat muistelevat päättyneitä juhlia tyytyväisenä!

Rapujuhlat, naamiaiset, 50-luvun teemabileet tai Hollywood-gaalaillat – monivuotinen kokemuksemme takaa, että tärkeä päiväsi onnistuu sujuvasti ja nautinnollisesti. Oli kyse sitten rakkauden täyteisistä hääjuhlista tai jännitystä kuohuvasta lanseeraustilaisuudesta, lopputuloksena haluamme osallistujien hihkaisevan: ”Ne olivat upeat juhlat.”

Kaaren juhlavassa ravintosalissa järjestät tilaisuudet jopa 200 henkilölle.

Moneen muuntuva juhlasalimme on paikka, jossa muistoja luodaan ympäri vuoden ja kesäisin juhlapäivän kruunaa lisätilana toimiva terassi. Tarjoilemme hetkiä, jotka säilyvät sydämessänne ikuisesti ja tarjoiluita, jotka valloittavat sydämenne lopullisesti. Me hallitsemme kakut, leivokset, alkupalat, pikkusuolaiset, juhlabuffetit ja illallismenut. Sekä tietenkin asianmukaiset juotavat kuplivista kuohuviin, kylmistä kuumiin.

Valoisat tilamme koristellaan tilaisuuteen sopivin somistuksin ja suomalaista käsityöntaitoa pääsee ihailemaan salimme sisustuksessa sekä kalusteissa. Kerro ideasi tarjouspyynnössä, me toteutamme sen!

Yhteystiedot

Heidehofintie 2, 01300 Vantaa

Ravintola Kaari myyntipalvelu

010 321 0520
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. 300€

Tilavuokra ma-pe

  • klo 7-15, max. 8 h alk. 200 €
  • klo 15-24, max. 9 h alk. 300 €

Koko päivän vuokra la-su alk. 600 €

Lisäpalvelut

Anna juhlien löytää luoksesi! Meidän kauttamme voit tilata pitopalvelun myös haluamaasi tapahtumapaikkaan. Kysy lisää tarjouspyynnössä.

A-oikeudetBuffetCateringHenkilökuntaRavintolaSomistusTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Pääkaupunkiseutu
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Ravintola Kaari

Ravintola Kaari on moderni ja tasokas tapahtumakokonaisuus Vantaalla. Yrityksellemme on myönnetty Chaine des Rotisseurs-arvomerkki osoituksena korkeatasoisesta ammattitaidostamme ja kiinnostuksestamme ruokakulttuurin kehittämisessä.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme