Saunasaari - Savusaunat - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
6-80Saunatila alk. 1200€/päivä

Saunasaari - Savusaunat

”Olkaa kuin mökillänne!”

Näin kuuluu Saunasaaren tervetuliastoivotus. Tällä ainutlaatuisella saarella on kaksi savusaunaa, Perinnesavu ja Haapasavu. Molempien saunojen yhteydessä on pukeutumis- ja pesutilat sekä tunnelmalliset ruokailu- ja kokoustilat.

Takuulla ikimuistoinen vierailu

Saunasaaressa on pidetty lukuisia erilaisia tilaisuuksia aina kansainvälisistä yritystapahtumista pienen porukan saunailtoihin. Vierailusta erityisen tekee saaren yksityisyys, naapurista haetut saunasapuskat, arvokkaat maisemat sekä poikkeuksellisen lämminhenkinen palvelu.

Varaa yksi tai molemmat saunat:

Perinnesavu

Perinnesavu on suomalaisten savusaunojen aatelinen. Sen uusi ja ekologinen pellettikiuas takaa kuumat hyvänolon löylyt, tyydyttäen varmasti vaativimmankin saunojan tarpeet. Tämä saunaelämys erottuu edukseen vastuullisena ja vastustamattomana löylykokemuksena!

 • Sauna 38 henkilölle
 • Palju
 • Kokous- ja ruokailutila 60 henkilölle

Haapasavu

Haapasavussa kohtaavat rauhallinen saaristolaistunnelma ja lempeät, haavantuoksuiset löylyt. Saunan kiukaan 3000 kiloa kiveä pitävät huolen siitä, että lämpö pysyy tasaisesti yllä koko saunomisen ajan.

 • Sauna 30 henkilölle
 • Palju
 • Kokous- ja ruokailutila 20-30 henkilölle

Yhteystiedot

Kruunuvuorenselkä, Vasikkasaaren pohjoispääty, Helsinki

Saunasaari myyntipalvelu

040 766 4394
Näytä numero

Hinnat

Saunatila alk. 1200€/päivä

Saunamaksu riippuu saunojien määrästä ja sauna-ajasta. 6-80 hlö hinta-arvio 1200 €-4800 €. Molempien saunojen yhteydessä on palju jonka voi vuokrata saunan yhteyteen.

Lisäksi kuljetusmaksu, joka on 30-80 henkilölle noin 580 €-1200 €. Kuljetuksen hinta voi vaihdella kyytien saatavuuden mukaan. Kuljetus on Kauppatorilta tai Katajanokan Kasinolta ja se kestää noin 30 min/suunta.

Lisäpalvelut

 • Lämminvesiallas “Palju” 500 €
 • Saaristolaisaamiainen 15 €/hlö (hedelmiä, marjoja, leipää, juustoa, salaattia leikkeleitä, tuoremehua, teetä ja kahvia)
 • Lounaspasta 15 €/hlö
 • Virvokkeet 15 €/hlö (kokopäivän virvokkeet, esimerkiksi kokouskahvit, kiinteään hintaan)
 • Lämminsavulohi-illallinen 52 €/hlö (saaren salaattia, leipää, saaressa savustettua merilohta, perunoita, saaren vaihtuva jälkiruoka, kahvia tai teetä)
CateringKuljetusOmat juomatSaunaTerassi/ParvekeVarattavissa myöhäänVeden äärelläWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Saunasaari

Saunasaari sijaitsee Vasikkasaaren pohjoiskärjessä, ja saarelta näkyy Suomenlinna, Kauppatori, Korkeasaari sekä Kalasatama. Paikka on tutumpi kuin luuletkaan – tämän saaren ohi jokainen matkalainen on mennyt matkustaessaan laivalla Helsingistä Tukholmaan!

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme