Kattilahalli Suvilahti - Tapahtumatila Helsinki - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
100-990Tilavuokra alk. --€

Suvilahti - Kattilahalli

Kattilahalli: Stadin näyttävin teollisuushalli on tyylikäs ja ajaton

Kattilahalli on entinen höyryvoimalaitos ja kulttuurihistoriallisesti arvokas yli tuhannen neliön tapahtumatila. Järjestä tapahtuma Suvilahden suurimmassa tapahtumatilassa: Kattilahallissa! Tämä korkea, ilmava ja valoisa tila sopii persoonallisille tapahtumille aina seminaareista konsertteihin ja suuriin yritysjuhliin.

Tila joka tarpeeseen

Kattilahalli muuntuu tunnelmaltaan monenlaisiin tilaisuuksiin. Tila vuokrataan tyhjänä, ja sen voi täyttää jokaiseen tapahtumaan halutulla tavalla. Tilaan voi tuoda lavan muotinäytökselle, katsomon seminaarille, ripustaa taidenäyttelyn, rakentaa tanssilattian tai konserttiareenan tai luoda vuoden ikimuistoisimmat juhlat. Kattilahalliin saa tuoda omat alihankkijat ja kumppanit ja luoda ainutlaatuisen tapahtumakokonaisuuden tarpeen mukaan.

Kapasiteetti ja lisätiedot

  • Tilan maksimikapasiteetti on 990 henkilöä
  • Kattilahallin kokonaispinta-ala on 1650 m²: halliosan pinta-ala on 1150 m² ja aulan 120 m²
  • Tila vuokrataan ilman kalusteita tai palveluita

Suvilahti: Koe ja näe kulttuuri sanan varsinaisessa merkityksessä

Suvilahden kulttuurikeskus on ainutlaatuinen historiallinen miljöö aivan kehittyvän Kalasataman kaupunginosan vieressä. Entisen sähkövoimalan ja kaasulaitoksen alue koostuu yhdeksästä rakennuksesta, joista löytyy vuokralaisia kirjailijasta panimobaariin ja keikkapaikoista sirkuskouluihin sekä 2,5 hehtaarin piha-alueesta, joka täyttyy etenkin kesäisin suurista yleisötapahtumista.

Suvilahti on jatkuvasti muuttuva ainutlaatuinen teollisuusmiljöö: alueen graffitiseinä on vähintäänkin päivittäin eri näköinen. Suvilahden entisen höyryvoimalaitoksen ovat ottaneet omakseen monet kulttuuritoimijat sekä suurten yleisötapahtumien ja festivaalien järjestäjät. Todellista taidetta, inspiraation lähteitä, iloa, innostusta ja uniikkia tunnelmaa löytyy alueen jokaisen kulman takaa. Tuo tapahtumasi Suvilahteen ja aisti ainutlaatuisen yhteisön henki!

Yhteystiedot

Sörnäisten rantatie 22, 00540 Helsinki

Suvilahti myyntipalvelu

040 751 5780
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. --€

Lisäpalvelut

Omat juomatOmat ruoatÄänentoistoEsteettömyysSisälläWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:
Viimeistele tapahtuma bilebändillä!

Suvilahti

Suvilahden entisen sähkövoimalan ja kaasulaitoksen alueeseen kuuluu yhdeksän rakennusta, kaksi kaasukelloa ja piha-alue. Suvilahden kulttuurikeskuksessa vuokralaisia löytyy kirjailijasta panimobaariin ja graffitigalleriasta ravintolaan. Ehkä sinun tapahtumasi sopii tähän joukkoon?

Tutustu tapahtumapaikkaan

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme