Kattilahalli Suvilahti - Tapahtumatila Helsinki - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
100-990Tilavuokra alk. --€

Suvilahti - Kattilahalli

Kattilahalli: Stadin näyttävin teollisuushalli on tyylikäs ja ajaton

Kauhallinen historian havinaa, kattilallinen arvokasta tunnelmaa ja loputon määrä mahdollisuuksia. Järjestä tapahtuma Suvilahden suurimmassa tapahtumatilassa: Kattilahallissa! Tämä huimaavan korkea ja hurmaavaan näyttävä tuhannen neliön tila sopii persoonallisille tapahtumille aina seminaareista konsertteihin ja suuriin yritysjuhliin.

Täytä tila toiveidesi mukaan

Kattihalli on avara ja valoisa tehdashenkinen sali, joka muuntuu tunnelmaltaan monenlaisiin tilaisuuksiin. Tämä kulttuurihistoriallisesti arvokas kirkkomainen sali vuokrataan lähtökohtaisesti tyhjänä, jolloin voit täyttää jokaisen neliön juuri sinun tapahtumaasi sopivalla tavalla – oli se sitten lava muotinäytökselle, kalusteet seminaarille, paikkoja taidenäyttelylle tai jotain aivan muuta. Tanssilattia, kokoustila, konserttiareena tai vuoden ikimuistoisimpien juhlien viettopaikka: Kattilahallissa mielikuvituksesta tehdään totta!

Kapasiteetti ja lisätiedot

  • Tilan maksimikapasiteetti on 990 henkilöä
  • Kattilahallin kokonaispinta-ala on 1650 m²: halliosan pinta-ala on 1150 m² ja aulan 120 m²
  • Tila vuokrataan ilman kalusteita tai palveluita

Koe ja näe kulttuuri sanan varsinaisessa merkityksessä

Suvilahti on jatkuvasti muuttuva ainutlaatuinen teollisuusmiljöö: alueen graffitiseinä on vähintäänkin päivittäin eri näköinen. Suvilahden entisen höyryvoimalaitoksen ovat ottaneet omakseen monet kulttuuritoimijat sekä suurten yleisötapahtumien ja festivaalien järjestäjät. Todellista taidetta, inspiraation lähteitä, iloa, innostusta ja uniikkia tunnelmaa löytyy alueen jokaisen kulman takaa. Tuo tapahtumasi Suvilahteen ja aisti ainutlaatuisen yhteisön henki!

Yhteystiedot

Sörnäisten rantatie 22, 00540 Helsinki

Suvilahti myyntipalvelu

040 755 9911
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. --€

Lisäpalvelut

ÄänentoistoEsteettömyysOmat juomatOmat ruoatSisälläWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:
Viimeistele tapahtuma bilebändillä!

Suvilahti

Suvilahden entisen sähkövoimalan ja kaasulaitoksen alueeseen kuuluu yhdeksän rakennusta, kaksi kaasukelloa ja piha-alue. Suvilahden kulttuurikeskuksessa vuokralaisia löytyy kirjailijasta panimobaariin ja graffitigalleriasta ravintolaan. Ehkä sinun tapahtumasi sopii tähän joukkoon?

Tutustu tapahtumapaikkaan

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme