Tapahtumatuotanto Voltti - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
10-10 000Tapahtumatuotanto alk. --

Tapahtumatuotanto Voltti

Voltti toteuttaa energiset ja ketterät tapahtumat, koosta riippumatta!

Tapahtumatuotanto Voltti ideoi, suunnittelee ja toteuttaa tapahtumat aina pienistä tiimipäivistä tuhansia kävijöitä tavoittavien yleisötapahtumien kokonaistoteutukseen.

Tapahtumatuotanto tiivistettynä

Mitä Voltti sitten hoitaa tapahtumastanne? Ihan kaiken! Ammattitaitoinen tiimi kartoittaa tilat, kilpailuttaa palvelut, huolehtii tapahtuman käsikirjoituksesta ja koordinoi tapahtumakokonaisuuden. Ehdottaa sopivimmat ohjelmapalvelut ja aktiviteetit ja antaa sinun nauttia tapahtumasta kuin olisit itsekin kutsuttuna vieraana.

Lisäksi?

Tiimi on paikan päällä vastaamassa tapahtuman sujuvuudesta sekä varaa sopivat puhujat, koomikot, bändit tai trubaduurit, tekniikan ja somistuksen toteutusta sekä oheisaktiviteetteja unohtamatta.

Voltti järjestää kaikenlaiset tapahtumat, kuten:

Yhteystiedot

Tampere, Helsinki, Oulu

Tapahtumatuotanto Voltti myyntipalvelu

040 580 7971
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tapahtumatuotanto alk. --

Lisäpalvelut

JuhlalaitevuokrausSomistusTapahtumanhallintaJuhlatarvikkeetAstiavuokrausKalusteetKuvaajatKalustevuokrausTapahtumarakentaminenJuontajatTapahtumatuotantoPuhujatTekniikka, Valot ja AVStand upHenkilöstövuokrausTarjoilutStriimaus ja kokoustekniikkaAktiviteetitKuljetuspalvelu

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Tapahtumatuotanto Voltti

Tapahtumatuotanto Voltti toteuttaa tarpeidesi mukaisen tapahtuman 15 vuoden kokemuksella. Voltti on dynaaminen, energinen ja notkea tapahtuma-alan moniosaaja, jonka palvelut kattavat niin yleisötapahtumat kuin yritystapahtumat; tykypäivistä kesäjuhliin ja aktiviteettiohjauksista pikkujouluihin.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme