Teatteri Toivo - Teatterielämys - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
15-80Teatterielämys alk. 40€/hlö

Teatteri Toivo - Teatterielämys

Mitä ohjelmaksi seuraavaan tyhy-päivään? Onko karting, paintball ja room escape jo koettu? Löytyisikö seuraava seikkailu sisältä itsestänne?

Toivon Elämyspaketit mahdollistavat työyhteisönne jäsenten aivan uudenlaisen kohtaamisen ja aidon läsnäolon, hauskanpitoa unohtamatta! Elämyspakettien yhdessä tehtävät keholliset ja ilmaisulliset harjoitukset synnyttävät uusia näkökulmia empatian ja luottamuksen kautta ja vahvistavat porukan yhteishenkeä. Voiko firman virkistyspäivältä parempaa lopputulosta toivoa?

Sopiva elämys juuri teille!

Elämyspaketit ovat räätälöitävissä osallistujien mukaan. Ne voivat olla erilaisia mm. kestoltaan, haastavuudeltaan ja intensiivisyydeltään. Paketteihin on myös mahdollista liittää lounas tai illallinen – täytyyhän nyt päivän staroille nimittäin kunnon backstage-tarjoilut löytyä!

Jännittääkö esiintyminen? Aivan turhaan! Harjoituksemme suunnitellaan aina osallistujien mukaan, eikä mitään erityistä esiintymistaitoa tarvita. Elämyksen vetää teatterinjohtaja ja kokenut ohjaaja Sara Salmenmäki. Tule kokemaan esiintymisen taika ja selvittämään, mikä todella saa ihmiset rakastumaan teatteriin vuosi toisensa jälkeen. Teatterielämys sopii kaikille!

Ryhmän koko

Teatterielämyksemme soveltuu parhaiten noin 15-80 henkilön ryhmille. Ryhmätoteutus räätälöidään tilanteen mukaan, jolloin isompia ryhmiä voidaan jakaa ja vuorotella, toisten nauttiessa vaikkapa kahvipöydän antimista.

Jos olet siis miettimässä ryhmähenkeä nostattavaa TYKY/TYHY- päivän ohjelmaa, aidosti lähentävää ja ikimuistoista viihdykettä polttareihin tai muuten vain kiinnostunut kokeilemaan aitoa yhdessäoloa, lähetä tarjouspyyntö, niin räätälöimme teille sopivan elämyksen!

Yhteystiedot

Haukilahdenkatu 2, sisäpiha, 00550 Helsinki

Teatteri Toivo myyntipalvelu

050 353 7518
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Teatterielämys alk. 40€/hlö

  • Hinnat alk. 40 €/henkilö (min. 15 henkilöä)
  • Lounaan kanssa alk. 59 €/henkilö (min. 15 henkilöä)

Hinta sisältää aina kahvitarjoilun. Hintoihin lisätään alv.

 

Lisäpalvelut

Teatterielämys on vaivatta yhdistettävissä Teatteri Toivon tilavuokraan, jolloin iltasi alkaa olla jo ikimuistoinen tapahtuma!

Tähtäätkö vielä isompaan kokonaisuuteen? Yhteistyökumppaniverkostojemme kautta voimme tarjota myös, catering-palvelut, järjestyksenvalvonnan, vuokrakaluston, somistuspalvelun ja tapahtumarakennuksen koko komeudessaan. Show time!

  • Yksityistilat
  • Catering
  • Vuokrakalusto ja somistukset
  • Järjestyksenvalvonta
  • Tapahtumarakennus
HenkilökuntaHyvinvointiSisälläWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Teatteri Toivo

Teatteri Toivo on vuonna 2007 perustettu ammattijohtoinen teatteriseurue, joka edustaa Suomessa poikkeuksellista luonnollista tapaa tehdä teatteria. Paitsi, että Toivon nuori ja tabuja pelkäämätön yhteisö tuo uutta ja riippumatonta teatteritarjontaa pääkaupunkiseudulle, tarjoaa Teatteri myös karismaattiset tapahtumatilat sekä unohtumattomat Teatterielämykset Helsingin Hermannissa.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme