Villa Ivan Falin - Juhlatila - häät ja kokous - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
30-150Tilavuokra alk. 2000€

Villa Ivan Falin - Päärakennus

Yritystapahtumien aatelia, hääpaikkojen kuninkaallinen – Villa Ivan Falin saa tilaisuutesi loistamaan!

Kukapa ei haluaisi juhlia Villa Ivan Falinin pääsalissa, jossa on jaettu kirjallisuuden Finlandia-palkinto, kuvattu lukuisia televisio-ohjelmia, ja jossa useat merkkihenkilöt ovat juhlineet?

Huvila soveltuu häätilaisuuksiin ja muihin juhlallisuuksiin, gaaloihin, cocktail-tilaisuuksiin, seminaareihin tai koulutuksiin – sinä päätät! Pääsalin muoto antaa paljon erilaisia vaihtoehtoja plaseeraukselle ja elämyksellisille kohtaamisille. Niin hienoa tai niin tavallista tilaisuutta ei olekaan, mihin Villa Ivan Falinin tunnelma ei taipuisi.

Avara pääsali kylpee luonnonvalossa.

Päärakennuksemme tilat ovat omaleimaiset ja huvila edustaa Helsingin huvilaperinnettä. Kaikki tarvittava on kuitenkin uusittu tämän päivän tapahtumatoteutuksia palvelevaksi!

Salin iso, puolikaaren muotoinen ikkunarivi avaa näkymän huvivenesatamaan ja Itämerelle, Kalkkisaaren- ja Skatanselälle. Pääsalin lisäksi huvilasta löytyy pienempiä tiloja, joita tilaisuuksissa voi hyödyntää esimerkiksi ryhmätyöskentelyssä tai samppanjaloungena. Vain mielikuvitus on rajana!

Tilan tiedot ja kapasiteetti

Huvilan päärakennuksen yhteensä 480 m2 kokoiset tilat tarjoavat huikeat puitteet jopa yli sadan vieraan tilaisuuksiin. Maksimihenkilömäärä jakautuu huvilan eri tiloihin ja pääsaliin mahtuu illallistamaan enintään 100 henkilöä.

  • Istuvat tilaisuudet yhteensä 120 henkilölle
  • Cocktail-tyyppiset tilaisuudet 150 henkilöä

Tarjoilut

Olemme erityisen ylpeitä ravintolapalveluistamme ja cateringista, jotka toteuttaa aina räätälöidysti yksi alan merkittävimmistä suunnannäyttäjistä Suomessa: Food Camp Finland. Tilaan voit tuoda omat juomatarjoilut.

Food Camp Finland tarjoaa kokemuksellista ruokaa keittiömestarinsa Bocuse d’Or -edustaja Mikko Kaukosen johdolla, ja hänen apunaan on merkittäviä ruoka-alan vaikuttajia. Sapuskat eivät siis mene tilaisuudessasi pieleen!

Yhteystiedot

Skatanniementie 4, 00980 Helsinki

Villa Ivan Falin myyntipalvelu

045 847 4145
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. 2000€

Päivävuokra alk. 2000€

  • Tapahtumat hinnoitellaan tarjouskohtaisesti. Kysy lisää tarjouspyynnössä

Lisäpalvelut

Tarjoamme kaikki yritystapahtumaan tai juhlaan tarvittavat palvelut yhdestä osoitteesta – olipa kyseessä sitten meikkaus, rekvisiitta, eturivin artistit, kukat tai esitystekniikka!

  • Somisteet
  • Esiintyjät
  • Kuljetukset
  • Aktiviteetit
  • Tarjoilut ja juomat
A-oikeudetÄänentoistoBuffetCateringCocktailHenkilökuntaKuljetusOmat juomatOmat ruoatPöytiintarjoiluRavintolaSisälläTerassi/ParvekeTV / ValkokangasUlkonaVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Villa Ivan Falin

Villa Ivan Falin erottuu tapahtumapaikkana muiden joukosta upeiden tilojen lisäksi ensiluokkaisella palvelulla. Tavoitteenamme on olla aina askel edellä. Ylimääräinen valkoviini on jäähtymässä ennen kuin sitä kysytään, ja odottamattomiin tilanteisiin on ratkaisu valmiina jo ennen niiden syntymistä!

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme