Via Tribunali - Ravintolat Helsinki ja Turku - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Via Tribunali

Varaa Happensin kautta tilaisuus Via Tribunalissa! Huippusuositut pizzeriat löydät Helsingistä Kalliosta, Katajanokalta ja Punavuoresta, sekä Turusta. Ravintolat sopivat erilaisiin tapahtumiin aina lounastilaisuuksista after workeihin ja juhlista asiakastilaisuuksiin.
Pizzeria Via Tribunali - Yksityistilaisuus - Happens

Palkittu pizzaresepti

Via Tribunali valmistaa aitoa napolilaista pizzaa avotulella paistettuna. Pizzojen palkittu maku syntyy 200 vuoden takaisia napolilaisia perinteitä kunnioittaen. Via Tribunalille on myönnetty sertifikaatti Italian parhailta pizzaioloilta – eikä tätä tunnustusta heppoisin perustein jaella! Yksityistilaisuuksissa suosituin vaihtoehto on herkutella listan pizzoilla buffettyylisesti.
Pizzeria Via Tribunali - Yksityistilaisuus - Happens

Italialaiset cocktailit ja viinit

Via Tribunali on tunnettu myös laadukkaista juomista ja cocktaileistaan. Ravintoloiden baaripuoli tarjoilee Aperol Spritzejä, Proseccoa, viinejä sekä muita raikkaita juomia. Myös erikoiskahvit italialaiseen tyyliin onnistuu vaikkapa lounastilaisuuden päätteeksi!
Pizzeria Via Tribunali - Yksityistilaisuus - Happens

Tarjouspyynnöt ilmaiseksi

Happensin kautta voit lähettää rajattoman määrän ilmaisia tarjouspyyntöjä. Voit huoletta tiedustella kaikkia sinua kiinnostavia palveluita ja tiloja. Palveluntarjoaja, tässä tapauksessa vaikkapa Via Tribunalin myyntipalvelu, on sinuun suoraan yhteydessä ja pääsette sopimaan yksityiskohdista ilman välikäsiä.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme