Viking Line – Tapahtumatalosi merellä - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Viking Line

Viking Line tarjoaa täyden palvelun tapahtumatalot merellä. Astu laivaan ja anna aaltojen kuljettaa tapahtumasi Helsingistä tai Turusta Tukholmaan, Tallinnaan tai Ahvenanmaalle. Oli tiedossa sitten kokouspäivä, koulutustilaisuus, virkistyspäivä, pikkujoulut tai näiden yhdistelmä, Viking Linelta saat unohtumattoman paketin tapahtumaasi.

Viking Glory - TYHY-päivä

Mikä olisikaan parempi tapa viettää virkistyspäivää kuin suunnata päiväristeilylle rentoutumaan! Viking Glorylla pääsette nauttimaan taivaallisen ihanasta Archipelago Spa & Wellness osastosta. Pulahda altaisiin, nauti merimaisemista panoraamasaunassa ja varaa korkealuokkaisia hoitoja.
Tutustu pakettiin »
Viking Line - kokousmatkat - Happens

Viking Glory - Yksityistila Fyren

Unohda laivan kaupoilla, käytävillä, hyteissä tai ravintoloissa ajanvietto – nyt nostetaan rimaa entisestään! Viking Gloryn Fyren on yksityistila pienemmille ryhmille, jotka haluavat nauttia hyvästä ruoasta ja juomista sekä lyömättömän upeista näkymistä täysin omassa rauhassa. Fyrenissä voi viettää juhlia, aamiaistilaisuutta, kokousta tai muuta yritystapahtumaa. Tilaisuuden kruunaa laivan parhaat maisemat!
Tutustu tilaan »
Viking Line - kokousmatkat - Happens

Viking Grace - Archipelago Spa & Wellness

Saunailtaan merelle? Nämä saunat tarjoavat saaristomiljöön parhaimmillaan. Viking Gracen Archipelago Spa & Wellness -osastolla sijaitsee huikeat VIP-saunatilat, jotka on varattavissa yksityiskäyttöön. Saunoilla on omat porealtaat ja VIP-tilojen vuokra oikeuttaa sisäänpääsyyn myös yrttisaunaan ja lumiluolaan. Tutustu ja varaa!
Tutustu saunaosastoon »

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme