Hotel Sveitsi – Katso hotelli Sveitsin kokoustilat - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Hotel Sveitsi

Hotel Sveitsi on paitsi moderni ja elämyksellinen hotelli, myös moneen muuntautuva tapahtumatalo. Hotel Sveitsin sijainti keskellä Etelä-Suomen kaunista matkailu- ja vapaa-ajanaluetta on vain vajaan tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Olipa kyseessä pieni tai suuri yritystapahtuma tai juhla, Hotel Sveitsistä löytyy ensiluokkaiset tilat ja palvelut!
Hotel Sveitsi - hotelli Sveitsin kokoustilat - Happens
Hotel Sveitsi kokoustilat

Hotel Sveitsin kokoustilat ja auditoriot palvelevat kaikenkokoisia tilaisuuksia palavereista seminaareihin ja workshopeista konferensseihin. Kokousta kattokruunujen alla Classic-tiloissa, seesteisessä Seasons-tilojen tunnelmassa tai leikkisästi urheiluhenkisissä Play-kokoustiloissa! Hotel Sveitsin asiantunteva henkilökunta palvelee lämpimällä ja huolehtivaisella asenteella – sveitsiläistä täsmällisyyttä unohtamatta.

SALI

Hotel Sveitsin legendaarinen tapahtumatila SALI on toiminut juhlapaikkana monille gaaloille, yritysjuhlille, häille ja illallistilaisuuksille. SALIn 400 asiakaspaikkaa, esiintymislava sekä tanssilattia varmistavat, että tapahtumassa on tilaa juhlia, ruokailla, esiintyä ja pitää puheita. Näyttävämpää juhlatilaa on vaikea löytää!
Hotel Sveitsi SALI »
Hotel Sveitsi - hotelli Sveitsin kokoustilat - Happens

Saunat

Saunailta pikkujoulujen, virkistyspäivän, synttäreiden tai muun tilaisuuden merkeissä? Hotel Sveitsi tarjoaa kokonaisvaltaisen saunaelämyksen, jossa pääsette rentoutumaan ja nauttimaan olostanne. Hulppea oleskelutila ja kaksi saunaa palvelevat sisällä, kun taas vilvoittelu onnistuu luonnon helmassa suurella terassilla. Eikä paluuta lauteille ole vielä hetkeen, sillä metsämaisemassa pulahdetaan myös ihanaan ulkoporeammeeseen!
Hotel Sveitsi SALI »
Hotel Sveitsi - hotelli Sveitsin kokoustilat - Happens

SuperPark Sveitsi

Hotel Sveitsin upeat tilat, kaunis miljöö ja monipuoliset palvelut kruunaa mm. hotellin yhteydestä löytyvä SuperPark Sveitsi. Kun kokous on paketissa, juhlat on juhlittu tai tulee muuten vain tarve vaikkapa lomatekemiselle, SuperPark Sveitsissä viihtyvät niin aikuiset kuin lapsetkin! Sveitsin sisäaktiviteettipuistosta löytyy mm. Game Arena, Freestyle alue, trampoliinit ja seikkailualue – siis aika vaihtaa vapaalle!
SuperPark Sveitsi »
SuperPark Sveitsi - Happens

Tutustu myös muuhun tarjontaan

Sveitsin liikunta- ja elämysmahdollisuudet eivät rajoitu vain SuperParkiin. Hotellin yhteydestä löydät myös seikkailupuisto SeikkailuSveitsin sekä BioRex -elokuvateatterin. Hotel Sveitsi kuuluu Primehotels -ketjuun ja Happensin palvelusta löydät useita muitakin ketjun hotelleja tiloineen. Kokoustiloja löytyy esimerkiksi Helsingistä Hotel Mestarista, Hotel Katajanokasta ja Hotel Rantapuistosta. Kuten Hotel Sveitsissä, myös muissa hotelliketjun kokoustiloissa on käytetty luovuutta sisustuksen ja teemoituksen suhteen. Hotel Katajanokassa pääset pitämään palaveria entisten vankilamuurien sisällä, kun taas Hotel Mestarin luovista tiloista löytyy mm. legoja ja post it -seiniä. Juhlia varten kannattaa tutustua mm. Hotel Mestarin Juhlasali Lekaan tai Atriumiin, Hotel Katajanokan Kirkkoon sekä Hotel Rantapuiston Juhlakerrokseen.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme