Grotesk - Private Bar - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
10-50Tilavuokra alk. 250€/tunti

Grotesk - Private Bar

Private Bar for Private People

Tosi kuin vesi – Groteskissa voit myös järjestää yksityistilaisuuksia! Vaikka jos meitä ja brändiämme yhtään tunnette, ei vesi välttämättä ole juhlajuomista se kiinnostavin. Kellarissamme sijaitseva Private Bar on oma yksityinen baarinne keskellä keskustaa. Näissä tiloissa on pidetty olutmaistajaisia, kokouksia, häitä ja juhlien jatkoja, etkoja sekä ihan vaan juhlia!

Uniikki tila kaarevine holvikattoineen

Groteskin yksityistila on sympaattinen ja uniikki. Kaarevan punaisin tiilein koristellun holvikatoin alla kelpaa viettää tilaisuutta kuin tilaisuutta. Kellarissa on aikanaan sijainnut Aatos Erkon viinikellari, ja katto sekä seinät ovatkin alkuperäiset. Tila huokuu historian havinaa, mutta taittuu mainioisti myös meneväksi bilevenueksi.

Koko illan juhlat vai muutaman tunnin cocktailkurssi?

Molemmat onnistuu ja oikeastaan kaikki siltä väliltä. Kellaritilan saat käyttöösi muutamaksi tunniksi tai koko illaksi ja kellariin saat halutessasi myös ruokatarjoilun!

Baarimestarimme jakavat mielellään osaamistaan: voit varata tilan aina muutaman henkilön cocktailkoulutuksista privaattiin kellariklubiin omalla baarimestarilla!

Yhteystiedot

Ludviginkatu 10, 00130 Helsinki

Grotesk myyntipalvelu

010 470 2100
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. 250€/tunti

Lisäpalvelut

Kiinnostaisiko oppia cocktailien nauttimisen lisäksi myös itse cocktailien salat? Koe ikimuistoinen cocktailkoulutus ystäviesi tai työkavereidesi kanssa Groteskin Private Barissa! Tutustu cocktailkoulutukseen!

A-oikeudetÄänentoistoCateringVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Grotesk

Yksityistilaisuus, kokous vai cocktailkurssi? Grotesk on tunnelmaltaan tyylikäs ja rento cocktailbaari, jonka sisustus yhdistää uutta ja vanhaa. Klassiset marmoripöydät sekä alkuperäinen 1800-luvun katto kohtaavat Berliini -henkiset valokyltit sekä modernit kalusteet. Tunnelma on taattu, oli juhlan aihe mikä tahansa – tai ei ollenkaan!

Tutustu Groteskiin

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme