Grotesk - Upper Club - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
max. 100Tilavuokra alk. 250€/tunti

Grotesk - Upper Club

Varaa tapahtumapaikaksi legendaarisen Groteskin yläkerta

Erottajan sydämessä sijaitseva Grotesk on ansainnut maineensa juomavalikoimastaan, musiikistaan sekä aistikkaasta tunnelmastaan. Katutason cocktailbaari kuhisee puheensorinaa ja lasien kilinää. Mutta todelliset juhlat? Ne järjestät täysin yksityisesti yläkerran Upper Clubilla!

Upper Club huokuu ylellisyyttä

Hienostuneisuus alkaa tilan kodinomaisesta, mutta ruhtinaallisesta sisustuksesta. Seuraavaksi siirrytään baariin, joka tarjoilee laajan kattauksen tarkkaan valikoituja korkealaatuisia alkoholijuomia, viinejä ja oluita. Valitse seuraksesi luotettava klassikko tai jokin talon cocktaileista tätä tilakokonaisuutta kierrellessäsi!

Ja vielä löytyy yksi ässä hihasta: tarjoilut. Ne valmistetaan Ravintola Demon 16 vuotta peräkkäin Michelin-tähdellä palkitussa keittiössä. Luuletko, että nämä juhlat jäävät mieleen?

Tilan kapasiteetti

Upper Club kattaa kaikki toisen kerroksen tilat, joihin kuuluu mm. seitsemän vaikuttavaa huonetta, kuusi takkaa sekä tietysti oma cocktailbaari.

  • Seisovat vastaanotot 100 henkilölle
  • Istuvat illalliset 40 henkilölle
  • Kaikissa huoneissa yhteensä noin 70 istumapaikkaa
  • Koko 200 m2 huoneisto voidaan vuokrata yksityiskäyttöön
  • Huoneita voi vuokrata myös erikseen

Yhteystiedot

Ludviginkatu 10, 00130 Helsinki

Grotesk myyntipalvelu

010 470 2100
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. 250€/tunti

Lisäpalvelut

Kiinnostaisiko oppia cocktailien nauttimisen lisäksi myös itse cocktailien salat? Koe ikimuistoinen cocktailkoulutus ystäviesi tai työkavereidesi kanssa Groteskin Upper Clubilla! Tutustu cocktailkoulutukseen!

A-oikeudetÄänentoistoCateringRavintolaVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Grotesk

Yksityistilaisuus, kokous vai cocktailkurssi? Grotesk on tunnelmaltaan tyylikäs ja rento cocktailbaari, jonka sisustus yhdistää uutta ja vanhaa. Klassiset marmoripöydät sekä alkuperäinen 1800-luvun katto kohtaavat Berliini -henkiset valokyltit sekä modernit kalusteet. Tunnelma on taattu, oli juhlan aihe mikä tahansa – tai ei ollenkaan!

Tutustu Groteskiin

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme