Hotel Arthur - Juhlatila - Varaa yksityiskäyttöön - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
60-250Tilat ja tarjoilut alk. 41,50€/hlö

Hotel Arthur - Juhlasali

Koe ainutlaatuinen Juhlasali vuodelta 1907!

Hotel Arthurin Juhlasali on yksi Helsingin loistokkaimmista juhlatiloista. Tässä monimuotoisessa tilassa on järjestetty perinteisempien merkkipäivien lisäksi suuria yritysjuhlia, perhejuhlia ja lehdistötilaisuuksia. Upeat kristallikruunut, ikkunoiden kauniit lasimaalaukset sekä Oskari Paatelan maalaama fresko viimeistelevät arvokkaan kokonaisuuden.

Hotel Arthurin ylpeys

Upea ja elegantti Juhlasali sopii erinomaisesti tilaisuuksiin, joissa osallistujamäärät ovat suuret. Juhlasalissamme on järjestetty kansainvälisiä kokouksia, erilaisia yritystilaisuuksia, konfirmaatiojuhlia, hääjuhlia ja gaaloja peräti 250 henkilölle. Anna huoletta vastuu järjestelyistä ja toteuttamisesta ammattitaitoisen henkilökuntamme käsiin ja pääset itse juhlien emäntänä tai isäntänä nauttimaan tunnelmasta ja seurustelemaan vieraidesi kanssa!

Juhlasalin tiedot

  • 60-250 henkilöä
  • Esiintymislava
  • Flyygeli
  • Dataprojektori
  • Laadukas ja kiinteä äänentoisto

Ole mukana tekemässä hyvää

Hotel Arthurin omistaa Helsingin NMKY:n tukisäätiö, jolle myös kaikki hotellitoiminnan voitot ohjataan. Helsingin NMKY:n tukisäätiön ainut tehtävä on sääntöjensä mukaan tukea lasten ja nuorten toimintaa. Käyttämällä Hotel Arthurin palveluita olet mukana tukemassa arvokasta työtämme.

Yhteystiedot

Vuorikatu 19, 00100 Helsinki

Hotel Arthur myyntipalvelu

09 173 44200
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilat ja tarjoilut alk. 41,50€/hlö

Juhlamenut pöytiintarjoiltuna alk. 41,50 € sis.

  • Alku-, pää- ja jälkiruoan

Juhlabuffetit alk. 45,00 € sis.

  • Erilaisia alku-, pää- ja jälkiruokavaihtoehtoja

Pyydä räätälöityä tarjousta juhlatiloista!

Lisäpalvelut

Saapuvatko vieraasi kauempaa tai olisiko muuten vain mukava jäädä nauttimaan Helsingistä pariksi päiväksi? Räätälöimme sinulle mielellämme majoitustarjouksen!

Kuuluuko osallistujalistaasi halukkaita esiintyjiä tai innokkaita viihdyttäjiä? Mahtavaa! Juhlatiloihimme on mahdollisuus saada piano ja puhemikrofonit ohjelmaa varten. Tilaisuutenne kulusta huolehtii henkilökuntamme ja ruokailu järjestetään pyöreiden pöytien äärellä koristeluita unohtamatta. Kysy lisäpalveluista tarjouspyynnössä!

A-oikeudetÄänentoistoAktiviteetitAstiastoBuffetCateringCocktailEsteettömyysFarkut jalassaHenkilökuntaHiki pintaanHotelliLapsilleLeikkisäLiikunnallinenMajoitusRavintolaSisälläTalviaktiviteettiTarjoilutTiimityöTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Hotel Arthur

Viihtyisä Hotel Arthur sijaitsee keskellä Helsinkiä rautatieaseman läheisyydessä Kaisaniemessä. Helsingin tärkeimmät nähtävyydet, suuret tavaratalot, teatterit ja Casino Helsinki ovat vain kävelymatkan päässä. Hotel Arthurissa majoittuu vuosittain 100 000 kotimaista ja kansainvälistä yöpyjää. Olet lämpimästi tervetullut vieraaksemme!

Tutustu hotelliin
UKK

Sisältyykö tarjoiluhenkilökunta juhlaruokailun hintaan?

Kyllä, tarjoiluhenkilökunta sekä kalustus ja kattaus sisältyvät aina juhlien hintaan.

Onko hotellilla pysäköintimahdollisuutta omalle autolle?

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme