Pietari Underground - Happens

Pietari Underground

Haukilahdenkatu 2D / Hämeentie 103, 00550 Helsinki

30-100Päivävuokra alk. 700€

Pietari Underground

Pietari – kiehtova kulttuurikohde vain kolmen tunnin matkan päässä Helsingistä. Vai onko sittenkään?

Koe pietarilaisen undergroundkulttuurin elinvoimainen henki aivan Helsingin keskustan tuntumassa!

Pietarilainen undergroundkulttuuri syntyi 1950-luvun Venäjällä ja edusti kaikkea sitä, mikä poikkesi yhteiskunnan tiukoista ideologisista ja esteettisistä raameista. Tästä ajatuksesta on syntynyt skandinaavialaisesta ihanteesta täysin poikkeava yksityistilamme – Pietari Underground.

Nimensä mukaisesti tilamme on tyyliltään venäläisen yltäkylläinen ja täynnä hauskoja ja hullujakin yksityiskohtia. Yllätä ystäväsi tai työkaverisi ja järjestä tilaisuus paikassa, jota he eivät todellakaan osaa odottaa!

Tilan tiedot ja kapasiteetti

Pietari Underground koostuu kahdesta tilasta, kotoisasta Kvartirasta ja näyttämönomaisesta Komnatasta. Kummankin tilan voi vuokrata erikseen tai yhdistettynä. Koko tilan kattavat betonilattiat, puolihämärä valaistus ja rohkea sisustus antavat karismaa tälle rouhealle tilakokonaisuudelle. Pietari Undergroundissa voi järjestää jopa 100 henkilön yksityistilaisuuksia, juhlia ja tapahtumia!

Henkilökuntamme on valmiina auttamaan kaikenlaisten tilaisuuksien suunnittelussa ja toteuttamisessa. Meillä onnistuvat niin kokoukset, syntymäpäivät, pikkujoulut kuin hääjuhlatkin. Kuten undergroundkulttuurin henkeen kuuluu, mikään ei estä meitä tekemästä juuri sitä, mitä haluamme!

Yhteystiedot

Haukilahdenkatu 2D / Hämeentie 103, 00550 Helsinki

Loading...

Hinnat

Päivävuokra alk. 700€

Puolikas päivä alk. 550 €/6h

  • Tilavuokra klo 9-15 tai klo 18-00

Päivävuokra alk. 700 €

  • Tilavuokra klo 12-00

Tilavuokra ei sisällä siivousta.

Lisäpalvelut

Haluatko rikkoa rajoja entisestään?

Tilamme on muokattavissa tarpeidesi mukaisesti. Pyydä rohkeasti muutosta sisustukseen tai valaistukseen ja mikäli tarvitset lisää pöytiä tai muita somistuksia, me autamme sinua! Underground -termin mukaisesti taiteella ja ilmaisulla ei ole rajoja. Harva haluaa kosketuksiin tämän salaperäisen kulttuurin kanssa…

ÄänentoistoOmat juomatOmat ruoatTV / ValkokangasVarattavissa myöhään

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Henkilömäärä:
Pietari Underground koostuu kahdesta tilasta, joita on mahdollista vuokrata myös erikseen:

Tapahtumat

Pietari Underground

Pietari Underground on sielukas yksityistila Helsingin Hermannissa. Tämä lähellä keskustaa, hyvien liikenneyhteyksien varrella sijaitseva viihtyisä ja intiimi tila mahdollistaa monenlaisten pienimuotoisten juhlien ja tapahtumien järjestämisen.

tarjousPäivävuokra alk. 700€
Katso tarjoustiedot