Underground - Lämpiö - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-30Yksityistilat alk. 375€

Underground - Lämpiö

Koe undergroundin henki Helsingin keskustan läheisyydessä.

Tila on yltäkylläinen ja täynnä hauskoja ja hulluja yksityiskohtia. Yllätä ystäväsi tai työkaverisi ja järjestä tilaisuus tässä helmessä!

Lämpiö on tunnelmallinen tila, jossa voi loistavasti järjestää erilaisia tilaisuuksia. Järjestä persoonallinen tapahtuma undergroundin hengessä. Kotoisan viihtyisä ja intiimi tila mahdollistaa monenlaisten pienimuotoisten juhlien ja tapahtumien järjestämisen.

Underground koostuu kahdesta tilasta, kotoisasta lämpiöstä ja näyttämönomaisesta salista. Koko tilan kattavat betonilattiat, puolihämärä valaistus ja rohkea sisustus antavat rouheaa uskottavuutta tälle karismaattiselle tilakokonaisuudelle.

Taiteilijan suunnittelema sielukas ja kotoisa tila Helsingin Hermannissa, lähellä keskustaa ja hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Yhteystiedot

Haukilahdenkatu 2D / Hämeentie 103, 00550 Helsinki

Loading...

Hinnat

Yksityistilat alk. 375€

Puolikas päivä alk. 375 €/6h

  • Tilavuokra klo 9-15 tai klo 18-00

Marras-Joulukuussa viikonloppuisin (pe-la) vuokrataan vain koko Pietari Underground kokonaisuutta. Tilavuokra ei sisällä siivousta.

Lisäpalvelut

Tilassa on pieni jääkaappi, mikroaaltouuni, termokset; kahville ja kuumalle ja kylmälle vedelle sekä kahvinkeitin. Astiat eivät kuulu tilavuokran.
65″ Smart TV:n voi vuokrata käyttöönsä 100€:lla.

Kauttamme järjestyy myös tilan henkeen sopivat Undergroud – Menu. Kysy meiltä lisää tarjoiluista.

Omat juomatOmat ruoatSomistusWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Underground

Underground on sielukas yksityistila Helsingin Hermannissa. Tämä lähellä keskustaa, hyvien liikenneyhteyksien varrella sijaitseva viihtyisä ja intiimi tila mahdollistaa monenlaisten pienimuotoisten juhlien ja tapahtumien järjestämisen.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme