Ravintola Gatehouse / Juhlatilat

Komentosilta 1, 00980 Helsinki

10-90Tilavuokra alk. 500€

Ravintola Gatehouse / Juhlatilat

Syntymäpäiväjuhlat, banketit, edustustilaisuudet, hääjuhlat, ristiäiset ja kaikkea siltä väliltä. Panoraamanäköala merelle, tyylikäs design ja herkullinen kotikeittiön catering – näiden juhlien jälkeen et halua mennä enää mihinkään muualle!

Ravintola Gatehousen juhlatilassa järjestät yksityiset juhlat ja illanvietot tyylikkäissä puitteissa. Hulppeassa 13. kerroksen tilassamme pääset viettämään arvokasta tilaisuuttasi upeiden satamanäkymien ympäröimänä. Saat halutessasi ylimmän kerroksen tilakokonaisuuden kokonaan omaan käyttöösi. Kerros on suljettu muilta kuin vierailtanne ja pääsette virkistäytymään suoraan terassille, josta on avarat näkymät merelle ja luontoon. Kysy lisää 13. kerroksen muista yksityistiloista tarjouspyynnössä!

Monimuotoinen juhlatilamme on paitsi näyttävä ja moderni, mutta myös erittäin kotoisa ja intiimi – meillä on luontevaa viettää arvokkaita merkkipäiviä tai rennompiakin illallistilaisuuksia.

Gatehousen juhlatila sopii pienille ja suuremmillekin ryhmille aina 30 henkilöön saakka. Ylimmän kerroksen tilakokonaisuudessa voit kuitenkin toteuttaa yksityisen ruokailutilaisuuden jopa 50 henkilölle. Cocktail- ja drop in -tyyppiset tilaisuudet onnistuvat enintään 90 henkilölle. Voit tuoda tiloihimme omat ruoat ja juomat, mutta suosittelemme tietenkin välttämään vaivan ja tilaamaan kattavan pitopalvelun kauttamme. Kysy vaihtoehdoista tarjouspyynnössä!

Juhlatilan tekniseen varustukseen kuuluu mm. kaksi isoa näyttöä, joilta voit esimerkiksi katsoa esityksiä omalta tietokoneeltasi.

#Gatehouse #Vuosaarensatama

Yhteystiedot

Komentosilta 1, 00980 Helsinki

Ravintola Gatehouse myyntipalvelu

040 058 1521
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. 500€

Juhlatila illaksi 500 € sis.

  • Juhlatila ja terassi 5 tunniksi (ei saunaa)
  • Siivous

Lisätunnit tarjouksen mukaan. Ruoat voit tuoda itse tai tilata meiltä. Omien juomien tuominen sallittu. Astiat sisältyvät hintoihin, kun tarjoilut tilataan meiltä. Muussa tapauksessa astioita vuokrataan erikseen.

Lisäpalvelut

Tuliko juhliessa hiki? Jatka laatuajan viettämistä vieraidesi kanssa saunaosastollamme! Lisää tilaisuutesi vuokraan saunatilat hintaan 170 €. Hintaan sisältyy saunatilojen vuokra 4 tunniksi sekä pyyhkeet.

Catering-palvelumme on paikalla Gatehousessa tai saapuu kauemmas juhliesi luo! Tulemme tilaisuuteesi paikan päälle valmistamaan ruokaa, grillaamaan, paistamaan muurinpohjalettuja tai tarjoilemaan. Olemme olleet mm. kotikutsuilla, ulkotapahtumissa, asiakkaidemme tiloissa ja isoissa juhlatilaisuuksissa varmistamassa, että pöydissä riittää syötävää, tilaisuus etenee mallikkaasti, vieraat ovat tyytyväisiä sekä isännät ja emännät levollisia.

 

AstiastoCateringOmat juomatOmat ruoatTerassi/ParvekeVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Ravintola Gatehouse

Gatehousen edustustilat sopivat moneen! Ainutlaatuiset terassinäkymät, ylimmän kerroksen rauha ja raikas sisustus luovat kerrassaan täydelliset lähtökohdat upealle yksityistilaisuudelle.

Katso tilan 3D-esittely
UKK

Sisältyykö henkilökunta catering-palveluunne?

Kyllä, catering-palveluumme kuuluu koko tilaisuudesta huolehtiminen.

Saako kauttanne tilattua juhlakattauksen?

tarjousTilavuokra alk. 500€
Katso tarjoustiedot